25 NOVEMBER MAISON EN FRANCE KASTEELDAG. LANDGOED ZONHEUVEL TE DOORN.

Helaas kon de info-mddag op 14 oktober te Driebergen niret doorgaan. Mijn excuses, ook voor diegenen die er zonder aanmelding vooraf al waren heengegaan. Die heb ik helaas niet kunnen waarschuwen dat het niet doorging!

Maison en France biedt mij een nieuwe gelegenheid om met u van gedachten te kunnen wisselen over het kopen en hebben van een huis in Frankrijk. In de altijd zo ontspannen sfeer van de Maison en France kasteeldagen kunnen we rustig praten over uw wensen en de mogelijkheden om daar invulling aan te geven.

Ergens in de morgen zal ik een presentatie houden over de praktische aspecten van het kopen van een huis in Zuid-West Frankrijk. Daarin zal proberen al veel van uw vragen te beantwoorden.

We naderen de winter; eigenlijk de beste tijd om op jacht te gaan naar uw droomhuis. De blaadjes zijn van de bomen, er staan geen bloeiende bloemen  het kan regenen of waaien......

Maar juist daardoor kunt u alles goed en meer objectief bekijken. En als u het in januari of februari mooi vindt is het een absolute droom in de rest van het jaar!

Als u droomt van of denkt aan een eigen huis in Frankrijk is het absoluut aan te raden op 25 november naar Doorn te komen. Daar kunnen we alvast het eerste voorwerk doen. 

Ik zal proberen u een beter inzchit te geven in de ingewikkelde wereld van  de Franse makelaardij.

Tot ziens op 25 november. 

PS!! Leest u onderstaande uitnodiging voor korting op uw toegangskaarten!

Maison en France Kasteeldag

Op zondag 25 november organiseert het magazine Maison en France weer haar jaarlijkse dag voor eigenaren, kopers en dromers van een huis in Frankrijk. Op Landgoed Zonheuvel in Doorn (Utrecht) staan vanaf 11.00 uur de deuren open om u te informeren over onderwerpen met het ‘maison en France’ als centraal thema. Met informatieve seminars over praktische en soms lastige onderwerpen, en exposanten in de verschillende zalen van het Landgoed bent u in één dag helemaal bijgepraat over zaken die voor u van belang zijn. Ga voor meer uitgebreide informatie en aanmelding naar www.maisonenfrance.com/maison-en-france-kasteeldag-2018.  

Wij zijn er bij en mogen onze relaties een korting aanbieden op de entreekaarten. Bestel op de website uw tickets voor € 7,50 (i.p.v. € 15,- aan de kassa) en maak daarvoor gebruik van de kortingscode  MAISON18-BOURIANE.  

De link: https://www.maisonenfrance.com/maison-en-france-kasteeldag-2018/

Tot ziens op 25 november!!

< Terug naar het overzicht