VRIJKAARTEN VOOR DE EMIGRATIEBEURS OP 8 EN 9 FEBRUARI 2020

Uitnodiging voor de EmigratieBeurs 2020

Wellicht zijn uw plannen om tijdelijk of permanent  in het buitenland te gaan wonen en te werken al in een vergevorderd stadium. Misschien bent u nog niet zo ver en staan er nog veel vragen bij u open om de stap weloverwogen te kunnen maken. In welk stadium u ook bent, een bezoek aan onze stand op de EmigratieBeurs 2019 is meer dan de moeite waard. Uiteraard hebben wij ook een groot aanbod in vakantiehuizen.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de 23e internationale EmigratieBeurs die op 9 & 10 februari 2019 plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten

Deze beurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken - nu of in de toekomst - om welke reden dan ook. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien verschillende presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches. Met een bezoek aan de EmigratieBeurs komt u in korte tijd alles te weten over wonen, werken, studeren en ondernemen over de grens. 

BOURIANE MAISONS biedt u graag twee gratis entreekaarten aan (waarde € 17,50 per stuk). U kunt de vrijkaarten bestelling via de volgende link:  https://emigratiebeurs.nl/nl/tickets-bestellen/?ac=YUU112.

Op onze stand vind u een selectie van onze portefueille. Wij kunnen uvan elk huis alles vertellen, want wij kènnen onze huizen. Verder delen wij onze stand met notaris mireille Bosscher die alle noodzakelijk adviezen kan geven betreffende juridische zaken.

Voor een sfeerimpressie van een vorige emigratiebeurs kunt u onderstaande link bekijken  (misschien  doorschuiven en kijken vanaf  5 minuten tot  bijna 8 minuten):

https://www.youtube.com/watch?v=ya5-ECqE0_o&t=306s

< Terug naar het overzicht