Rust, gezelligheid en comfort in een klein dorpje in de Dordogne

 

In het kort

Ref: CA971
Oppervlakte: 140 m2
Terrein: 297
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Ja
Omgeving: Beauregard
DPE waarde: C
Gaz effet serre: A
Prijs: €225000

dpe image
C
ges image
A

Beschrijving van het huis

U wilt in een authentiek Frans huis wonen?
Maar dan wel met modern comfort en ruimte?
Bij zo’n rustig Frans dorpje?
Met de supermarkten niet te ver weg?
U wilt geen last hebben van verkeersgeluiden?
U wilt eigenlijk weinig geluiden horen?
Maar u wilt toch niet te eenzaam zitten?

Leest u dan vooral verder .....

Dit prachtig gerestaureerde huis maakte deel uit van een 300 jaar oude bastide boerderij. In recente jaren zijn alle gebouwen gerestaureerd en gerenoveerd. Het geheel ligt aan de rand van een stil dorpje gegroepeerd rond een grote binnenplaats. In het dorpje zelf een bakker, slager en mini kruideniertje.
Op 5 minuten een groter dorp met winkels, treinstation en markt. Op 10 minuten afstand de stad Terrasson met alle voorzieningen. Brives (met station en vliegveld) ligt op 25 minuten rijden. De snelweg A89 op 5 minuten met vlakbij de aansluiting op de A20 (Parijs - Toulouse). Via diverse wandelroutes loopt u vanuit het dorpje zo het prachtige Dordogne-landschap in met zijn ongerepte natuur, vergezichten en architectuur. Een oase van rust zonder verkeersgeluiden.

Het huis: Entree in de prachtige, moderne keuken, eetkamer, salon (72 m2) met schouw en veel originele elementen. Toilet en trap omlaag naar de achteruitgang, de houtopslag en de ruime gewelfde kelder. Op de etage twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer met inloop-douche en dubbele wastafel. Apart toilet.

Dit hele huis is in 2010 vakkundig gerestaureerd met veel aandacht voor de beste materialen en details. In feite is alles nieuw. Zeer goede isolatie. Prachtige vloeren en wanden. Vloerverwarming op de begane grond. Nieuwe deuren en kozijnen met uiteraard dubbel glas.
Alles zeer ruim van opzet.
Aan de zon-zijde verschillende terrassen. Klein eigen zwembad. Ruime, prive parkeer-gelegenheid.
Een echt bijzonder object dat u beslist gezien moet hebben.

Informatie aanvragen