Zeer ruime originele tabaksdroogschuur, fraai verbouwd tot enorm woonhuis met veel ruimte.Chambre d’ hotes mogelijk.

 

In het kort

Ref: CA763
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 5000
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: St Cybranet
DPE waarde: C
Gaz effet serre: C
Prijs: €295000 FAI

dpe image
C
ges image
C

Beschrijving van het huis

Op enkele km van de rivier de Dordogne. Alle toeristische activiteiten in de buurt en toch rondom rust en ruimte. Natuurlijk ook een mooi uitzicht. Veel privacy en toch niet eenzaam. Het huis ligt in een zuid-helling met uitzicht over een weids dal. bovenaan de helling een rustig weggetje met wat andere huizen (onzichtbaar) aan de andere kant.
Winkel op korte afstand. Toeristische attracties zoals Domme, LE roque Gageac, Sarlat, etc ‘om de hoek’.

Dit huis heeft een eerder leven gehad als tabaksdroogschuur.
Het huis is ruim en heeft in feite alles in de maat 22 m2. Dat komt door de karakteristieke balkconstructie van de tabaksschuur.
De huidige bewoner heeft op z’n gemak het geheel aangepakt. Allereerst goede isolatie.

Op de begane grond een ruime hal met toilet. De salon (66 m2 = 3 x 22!) heeft maar liefst vier dubbele schuifdeuren naar buiten. Fraaie schouw met een goede tegelkachel.
Naast de salon de keuken (22 m2) met deur naar een heerlijke serre (22 m2) en een overdekt terras (22 m2) op het zuiden.
Op de begane grond verder een slaapkamer (22 m2) met eigen badkamer en toilet. Tenslotte op de begane grond een riante garage (66 m2) met de cv installatie (olie). 

Vanuit de hal een trap naar de etage. Hier zijn 4 slaapkamers (elk 22 m2), waarvan drie met en suite douche, wastafel en toilet. Er is een vierde douche, wastafel en toilet. Tot slot nog een ruime zolder van 56 m2 (voor meer kamers indien gewenst).  Zowel via een trap binnen als een trap buiten kan de bovenverdieping bereikt worden.  Een deel van het sanitair en stucwerk moet nog worden afgewerkt.

In demooi vrije tuin een opzet-zwembad. Uiteraard alle ruimte voor een groot zwembad.
In dit huis kan makkelijk een mooi chambre d’ hotes worden gerealiseerd.

Informatie aanvragen