Uniek ensemble in de DORDOGNE.  Veel mogelijkheden.

 

In het kort

Ref: CA151
Oppervlakte: 210 m2
Terrein: 2700
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Villars
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €210000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Wat een geweldig huis!! Zeeen van ruimte met modern comfort en toch veel traditionele details. Grote vertrekken.
Het hoofdhuiis is al enorm ruim, maar in overblijvende delen van het gebouw en de diverse schuren is nog alle ruimte voor meerdere gites.

Villars is een klein dorpje op 14 km van de bekende middeleeuwse stad Brantome. In de directe omgeving vele toeristische attracties. Op minder dan 10 uur rijden van Utrecht.
Dit geweldige en perfect onderhouden ensemble ligt in een mini gehuchtje met rondom de landerijen. Het dorp met winkels op 5 minuten.
Nauwelijks passerend verkeer.

In het te koop staande ensemble woonden ooit 4 complete families. Er zijn meerdere units, elk met een eigen ommuurd tuintje. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor ontwikkeling tot gites of chambres d’hotes. Rond het terrein staan een aantal boerenschuren en twee boerderijen. Er heerst een serene rust en toch is het niet te eenzaam.

Het hoofdhuis dateert uit de 18e eeuw. Er is vorige eeuw een stuk aangebouwd. Het huis heeft een flink aantal grote vertrekken met hoge plafonds en veel authentieke details. Er zijn in totaal 3 salons. In de grootste salon een erg fraaie schouw. In recente jaren is alles vakkundig met met veel oog voor detail gerestaureerd.
In het huis 4 slaapkamers en prachtig sanitair. De enorme zolderetage biedt ruimte voor nog meer kamers.
Het huis is zo gesitueerd dat er makkelijk een gedeelte als chambre d’ hotes gebruikt kan worden terwijl de eigenaren een mooi prive gedeelte hebben.
De keuken is prachtig en het sanitair modern.
Het huis heeft centrale verwarming.

Op het terrein een tweede huis ter restauratie en enkele geweldige schuren. In deze schuren is makkelijk ruimte voor meerdere gites, die dan elk een eigen tuintje hebben. Ook is dit ensemble zeer geschit voor het orgniseren van groepsevenementen.
Er is ook alle ruimte voor een zwembad met optimale privacy.

Ondanks het feit dat rondom ook gebouwen (vooral boerenschuren) liggen biedt het terrein een veel privacy.  Rust en ruimte rondom. Vanaf het huis loopt u zo de bossen in. In een van de schuren is een paardenstal. Een ideale locatie om lange ritten door de natuur te maken.
Op 2 km een dorp met een kleine supermarkt.
Een ideaal ensemble voor petit hotel, chambre d’ hotes ou gites.

Informatie aanvragen