Verrassend ruim natuurstenen huis in stil ‘ansichtkaart’ dorpje

 

In het kort

Ref: CA241
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 150
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Campagnac les Quercy
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €190000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Het dorpje Campagnac les Quercy ligt op de grens van de departementen Lot en Dordogne.
In dit dorpje woont u echt op het Franse platteland met de ongerepte natuur op loopafstand.
In het dorpscentrum woont slechts een handjevol mensen. Het hele dorp (oppervlak 20 km2) telt 260 inwoners. In de dorp zelf heerst een serene rust.  Het dorp heeft wel een restaurant. Op enkele minuten rijden grotere dorpen met winkels en restaurants. En dan binnen een uur een groot aantal toeritische attracties. Maar de directe omgeving is landelijk met uitgestrekte bossen en boerenland.

Dit huis was vroeger een boerenwoning met wat aangebouwde schuren. In recente jaren is het omgetoverd tot een lekker ruim woonhuis met hoge plafonds en lekker veel leefruimte. Het is zelfs zo gemaakt dat een deel van het huis onafhankelijk gebruikt kan worden, bijvorobeels als B&B. Achter het huis een terras en een tuin (ongeveer 150 m2) met goede privacy.
Alles in goede staat. Het huis is direct bewoonbaar. Er is cv (olie) met radiateurs in alle kamers. Bijna overal dubbel glas.

Entree in de hoge woonkamer (45 m2) met schouw en doorgang naar de keuken (34 m2). Vanaf de keuken een deur naar het buitenterras en een deur naar de heerlijke overdekte veranda (30 m2). Deze veranda fungeert als een tweede woonkamer met uitzicht op de tuin. Op de begane grond verder de garage en een ruimte met de cv ketel (olie) en opslag voor gereedschap. Er is ook een douche en toilet op de begane grond. Boven deze ruimte twee slaapkamers. Dis is een min of meer onafhankelijk deel van de woning.
Vanuit de woonkamer een trap naar de etage met de master bedroom met eigen douche/toilet. En vervolgens trap naar de zolder met grote slaapkamer met douche en toilet.

De tuin ligt op het zuiden. In de zomer is de overdekte veranda (20 m2) een ideale plek om in de schaduw te zitten.
Een buitenkans voor mensen die lekker rustig willen wonen met weinig tuinonderhoud met toch het echte Franse gevoel.

Informatie aanvragen