Heerlijk natuurstenen ensemble: hoofdhuis, gite, 3 chambres d’ hotes, 2 zwembaden. Ruim 1 ha grond. Uitzicht!!

 

In het kort

Ref: BA1181
Oppervlakte: 350 m2
Terrein: 1 ha
Aantal kamers: 12
Aantal slaapkamers: 7
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Villefranche du Perigord
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €450000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Hoog gelegen in de heuvel met uitzicht over een prachtige vallei. Dorp met winkels op 5 minuten. Fumel met alle supermarkten etc op 25 minuten. Rondom ongerepte natuur. Geen verkeersgeluiden.
Zeer rustig en toch niet afgelegen.

Het geheel was ooit een ijzersmelterij. In de grote schuur is nu met veel smaak en oog voor detail het hoofdhuis gerealiseerd. Enorme woonkamer met houtkachel en verlaagd gedeelte met de zeer ruime keuken/eetkamer. Prachtig uitzicht over de vallei. Op de begane grond de zeer ruime master bedroom, ook met uitzicht over de vallei. Ruime dressing en en suite badkamer/toilet.
Op de etage twee gastenkamers, elk met een eigen badkamer/toilet.
In het oorspronkelijke woonhuisje is de zeer sfeervolle gite gemaakt. Entree in de woonkamer schouw (houtkachel) met open keuken. Luxe badkamer en toilet. Ruime slaapkamer.
In het schuurgedeelte zijn 3 ruime, onafhankelijke gastenkamers, elk met eigen luxe sanitair.
Alle gebouwen hebben centrale verwarming (apart te regelen).
De gebouwen staan rond een romantische binnenplaats. Aan de vallei-zijde een heerlijk terras met schitterend uitzicht over de vallei met als kers op de taart schitterende zonsondergangen!

Een buitenkans om heerlijk vrij te wonen en alle te ruimte te hebben voor al dan niet betalende gasten. In dit ensemble kunt u leven en een goed inkomen genereren.

Informatie aanvragen