Groots wonen in luxe natuurstenen landhuis met gastenverblijf op een idyllische locatie

 

In het kort

Ref: BA263
Oppervlakte: 350 m2
Terrein: 5000
Aantal kamers: 11
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Villefranche du Perigord
DPE waarde: nt
Gaz effet serre: nt
Prijs: €475000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
nt
ges image
nt

Beschrijving van het huis

Dit ensemble ligt heerlijk vrij, maar zeker niet te afgelegen, in een klein gehuchtje omringd door uitgestrekte bossen en landerijen. Het ruim opgezette gehucht heeft 3 andere huizen. Dus geen verkeersgeluiden en optimale privacy.
Het terrein is geheel omheind door een fraaie haag.

Het landhuis heeft twee verdiepingen. Op het hogere tuinniveau de entreehal. Op deze verdieping een ruime en complete keuken (14m2), grote woonkamer(45m2) met prachtige schouw, een slaapkamer (14m2), badkamer en toilet en verder een master bedroom (17m2) met grote badkamer en-suite met bad, douche, toilet, wastafel. Vanuit zowel woonkamer als keuken deuren naar de grote en heerlijke overdekte veranda met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Een trap voert omlaag naar het lagere tuin-niveau met een hal (12 m2) Er zijn twee grote berging/opslagruimten, twee slaapkamers (24m2 en 14 m2) en een badkamer (bad, wastafel, toilet). Tenslotte de inpandige garage 55 m2) en een kantoortje (9 m2). 
Het huis heeft CV (olie) en uiteraard de heerlijke schouw met houtkachel.

Het zwembad meet 11 x 5 m en heeft een groot terras.

Het gastenhuis is de voormalige schuur van het ensemble. Deze is met smaak omgetoverd tot een zeer comfortabele woning. Grote entreehal (25 m2), ruime zitkamer (42 m2) met open keuken. Twee flinke slaapkamers (30 m2 en 18 m2), badkamer en toilet.
Aan de achterkant van het gebouw een overdekte berging (35 m2) en een overdekte ruimte (16 m2). Dit gastenhuis is geheel onderkelderd (stahoogte).

De tuin is zeer fraai aangelegd met imponerende bomen en overal prachtige bloemen. Er is een bron met pomp voor het sproeien van de tuin.
De woning ligt omgeven door wandel- en fietspaden en vlakbij twee dorpen met alle voorzieningen. In de nabije omgeving kunt u oa rotsklimmen en golfen.

Een echt droomensemble!!

Informatie aanvragen