Imposant huis met groot gastenhuis en twee zwembaden op bijna 2 ha grond.

 

In het kort

Ref: AA131
Oppervlakte: 340 m2
Terrein: 20000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Sauvetere la Lemance
DPE waarde: C
Gaz effet serre: B
Prijs: €580000 FAI

dpe image
C
ges image
B

Beschrijving van het huis

De basis van dit imposante huis is enkele eeuwen oud. In de loop der tijd is het huis een paar maal vergroot tot het deze kasteel achtige uitstraling kreeg. Met de huidige 240m2 woonoppervlak biedt het vele mogelijkheden. 
Via de elektrische poort rijdt u het domein op naar de mooie tuin met ingang naar de garage en schuur en met ruime parkeermogelijkheid. Via de stenen trap komt u op de grote terrassen die voor de woonetage liggen.
Het huis is tegen een heuvel aangebouwd, vandaar de speelse hoogteverschillen.
Binnenkomst in de hal met direct rechts een ruime kamer, nu in gebruik als kantoor, en met trap naar de gastenkamers op de eerste verdieping.
Aan de linkerkant van de entreehal de eetkamer met schouw. Erachter de keuken met daarnaast een ruime bijkeuken en nog een aparte voorraadkamer. Naast de eetkamer ligt de salon met prachtige 13e eeuwse schouw en met toegang naar de majestueuze terrassen. Achter deze kamer is nog een kamer; de kleinere damessalon, en de tweede trap naar boven naar de privé vertrekken. Vanuit de bijkeuken dubbele deuren naar de mooie achtertuin. Deze tuin biedt veel privacy en daar is ook het grote privézwembad.
Door de twee trappen naar de etage kan een deel van het huis ook min of meer onafhankelijk worden bewoond.
Het privé deel heeft twee grote slaapkamers, waarvan één met balcon, een badkamer met verzonken ligbad en een kleine slaapkamer, die nu gebruikt wordt als dressing.
Het andere deel heeft een ruime overloop, twee slaapkamers, een badkamer met douche, dubbele wastafel en een apart toilet. U kunt als het ware rondlopen; via de ene trap naar boven en via de andere weer naar beneden. Het gastendeel heeft ook een eigen buiten deur.
Onder het hele huis grote kelders.
Het huis wordt verwarmd door een economische warmtepomp. Alles is goed geïsoleerd.
Tegen het huis aan een grote schuur met veel mogelijkheden.

Op het terrein ligt verder de mooie gite (110 m2) met eigen oprijlaan, tuin met zwembad en poolhouse. De gite heeft een salon met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Optimale privacy.
De gite heeft elektrische verwarming.

Het terrein wordt omringd door bos. Det dorpje ligt op 500 m en heeft een bakker, twee kleine supermarkten, een cafe en zelfs een stationnetje. Op 20 minuten ligt het stadje Fumel met alle grote winkels en voorzieningen.

Al met al een heerlijk ensemble, geschikt als fijn familiehuis of voor het exploiteren van chambre d’hôtes en gite.

Informatie aanvragen