Geweldig ensemble in de Dordogne. Groot huis, gastenhuis, schuren en 13 ha

< terug naar overzicht
In het kort
477
240 m2
13 ha 27 acres
12
7
Ja
Nee ()
Villefranche du Perigord
NVT
NVT
698000

dpe image
NVT
ges image
NVT

Beschrijving van het huis

Prachtig verscholen in de bossen, op 13ha, ligt deze schitterende kastanjeboerderij. Rondom de woning de kastanjeboomgaarden maar ook andere fruitbomen, weilanden en een grote ouderwetse moestuin. Geen directe buren.
Op 6 km afstand twee dorpen met winkels.

Het landgoed verkeert in perfecte staat van onderhoud. Alles is recent gerenoveerd.
Via een lange oprijlaan komt u bij het statige huis. Achter dit huis een prachtige cour met schuren en stenen muurtjes en een hekje naar de moestuin.
Een brede stenen trap leidt naar het balkon dat over de volle breedte loopt. Entree in ruime gang. Grote woonkamer (76 m2) met een prachtige open keuken, imposante schouw en deur naar achterterras.
Op deze etage ook een slaapkamer met en suite douche en een apart toilet.
Op de zolderetage 4 ruime slaapkamers en een badkamer/toilet.
Een grote bijkeuken en meerdere grote kelders op de begane grond.
Het huis is zeer goed geïsoleerd. Verwarming door middel van CV die wordt gevoed door een geavanceerd, volautomatisch, ecologisch systeem met houtsnippers.
Dit verwarmingssysteem bevindt zich in een van de schuren op de court. De andere schuur heeft 120 m2 vloeroppervlak en een verdieping.

Op zo’n 80 m afstand ligt het gastenhuis , ook met twee grote schuren. Dit huis heeft een leuke woonkamer met schouw (inbouwhaard), een moderne keuken, badkamer en toilet. Twee slaapkamers en een nog niet gebruikte zolder. Onder het huis diverse kleine kelders.

De kastanje oogst wordt jaarlijks verkocht aan de coöperatie van een naburig dorp. (Vindt u de rust en privacy prettig maar heeft u geen zin in al het werk? Geen nood, er is een naburige boer die zich over de kastanjes wil ontfermen.) Verder veel andere fruitbomen (kersen, appels, pruimen, etc)

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions