Geweldig authentiek ensemble in de Dordogne. Groot huis, gastenhuis, schuren en 13 ha

< terug naar overzicht
In het kort
BA1647
240 m2
13 ha 27 acres
12
7
Ja
Nee ()
Villefranche du Perigord
NVT
NVT
698000

dpe image
NVT
ges image
NVT

Beschrijving van het huis

Op een zeer rustige plek te midden van bossen en landerijen ligt dit heerlijke boerenensemble volledig vrij. Rondom kastanjebomen, andere fruitbomen, weilanden en bossen. Geen directe buren.
Op 6 km afstand twee dorpen met winkels.

Het landgoed verkeert in prima staat van onderhoud. Alles is recent gerenoveerd.
Via een lange oprijlaan komt u bij het statige hoofdhuis. Achter dit huis een prachtige cour met schuren en stenen muren.
Een brede stenen trap leidt naar het balkon dat over de volle breedte loopt. Entree in ruime gang. Grote woonkamer (76 m2) met een prachtige open keuken, imposante schouw en deur naar achterterras.
Op deze etage ook een slaapkamer met en suite douche en een apart toilet.
Op de zolderetage 4 ruime slaapkamers en een badkamer/toilet.
Een grote bijkeuken en meerdere kelders op de begane grond.
Het huis is prefect geïsoleerd. Verwarming door middel van CV die wordt gevoed door een geavanceerd, volautomatisch, ecologisch systeem met houtsnippers.
Dit verwarmingssysteem bevindt zich in een van de schuren op de court. De andere schuur heeft 120 m2 vloeroppervlak en een verdieping.

Op zo’n 80 m afstand ligt het gastenhuis , ook met twee grote schuren. Dit huis heeft een leuke woonkamer met schouw (inbouwhaard), een moderne keuken, badkamer en toilet. Twee slaapkamers en een zolder. Onder het huis diverse kelien keldertjes.

Op het terrein een groot aantal kastanjebomen. De oogst wordt jaarlijks verkocht aan de coöperatie van een naburig dorp. Verder veel andere fruitbomen (kersen, appels, pruimen, etc)

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions