Huizenaanbod

onder voorbehoud verkocht!! Unieke kans: compleet gehucht op 9 ha. 2 huizen kant en klaar. 3/4 ter restauratie

Vraagprijs: €332500 Ref: CA772

Unieke kans: compleet gehucht op 9 ha grond!! Rustig gelegen aan een eigen doodlopend weggetje. De gebouwen liggen midden op het prachtige terrein; omgeven door eigen weilanden en bossen. Absolute privacy. Winkeltje in dorp op 2 km.  12 minuten van Fumel met alle voorzieningen. Als je het weggetje inrijdt ben je in feite al thuis. Na enkele bochten ontvouwt het ensemble zich

Omgeving: St Front sur lemance (Lot et Garonne) Bekijk dit huis

Zeer ruim natuurstenen boeren ensemble. Comfortabel en met veel mogelijkheden! Panoramisch uitzicht!

Vraagprijs: €345000 Ref: 973

Dit heerlijke, ruime en comfortabele huis ligt op enkele minuten van een dorpje met bakker. Het stadje Lauzun met meer winkels ligt op 9 minuten. Op een kwartier rijden Castillionnes of Cancon. Rondom het prachtig golvende boerenland van de Lot-et-Garonne. Het huis ligt op een heuvel dus vrij uitzicht naar alle kanten. De prachtige tuin van 5400 m2 is een echte oase.

Omgeving: Lauzun (Lot et Garonne) Bekijk dit huis

Natuurstenen hoeve met zwembad op 2 ha grond. Rustig gelegen

Vraagprijs: €389000 Ref: 0183

Het huis is volledig gerestaureerd. Het ensemble ligt op een helling met o.a. uitzicht op een vismeer. Veel privacy. Het ensemble ligt op 5 km (= 5 minuten) van het middeleeuwse dorpje Penne met een prachtig authentiek centrum en een haventje aan de rivier de Lot Het huis ligt helemaal vrij zonder directe buren. Een lange oprijlaan klimt omhoog naar het huis.

Omgeving: Pennt dAgenais (Lot et Garonne) Bekijk dit huis