Fraai gerestaureerd huis aan de rand van een klein dorpje. Mooi uitzicht

< terug naar overzicht
In het kort
673
120 m2
1250
5
3
Nee
Nee ()
Peyrilles
C
C
240000

dpe image
C
ges image
C

Beschrijving van het huis

Aan de rand van een dorpje met 200 inwoners ligt dit charmante huis naast het middeleeuwse kasteeltje en het kleine lagere schooltje. Vanaf het huis en de tuin heeft u een fraai uitzicht over een groene vallei.  Op 10 minuten een dorp met alle voorzieningen. Cahors op 30 minuten.
Er heerst een serene rust; geen verkeersgeluiden.
Het huis hoorde vroeger bij het naastgelegen kasteeltje. Het was het pottenbakkershuis; nu zit op een andere plek in het dorp nog steeds een grote potterie.

Entree in de prachtige, nieuwe keuken (20 m2) met moderne apparatuur en granieten aanrecht. Ruim toilet. Gezellige woonkamer (46 m2) met zeer effectieve inbouw-kachel (verwarmt meerdere ruimtes) en doorgang naar overdekt terras met barbecue en fijn uitzicht.
Een fraaie trap brengt u naar de etage met 3 slaapkamers (12, 10 en 14 m2) en de badkamer/toilet. Naast een van de slaapkamers is een ruimte waar alle leidingen zijn aangelegd om er een en suite badkamer van te maken.
Er is een inpandige garage.  De grote zolderetage heeft genoeg ruimte voor meer kamers.
Alles in perfecte staat van onderhoud. Goede isolatie. Verwarming door hoog rendement, elektrische radiatoren en de inbouw houtkachel.
Het huis is aangesloten op de dorpsriolering. In de tuin een grote citerne, waar voldoende regenwater in wordt opgevangen om de tuin te besproeien.
Een zeer compleet en aangenaam huis!!!

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions