NIEUW!! Knus authentiek huis in prima staat op bijna 3 ha grond met meertje. Superview!!!

< terug naar overzicht
In het kort
CA1745
150 m2
2,8 ha
5
4
Ja
Nee ()
Degagnac
D
D
191000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Prachtig gelegen aan de rand van een weids dal met ongelooflijk uitzicht over het terrein en het eigen meertje met vissen en kikkers. Het meertje is tot 2 m diep en heeft schoon water uit een eigen bron. Dus zwemmen in natuurlijk water mogelijk!!
Rust en ruimte rondom. Winkels op 2 km. Gourdon met alle supermarkten op 10 km. Het huis wordt permanent bewoond door een Nederlands gezin met 3 kinderen. Het huis is eenvoudig maar zeer charmant.
Het was oorspronkelijk een stal. De afgelopen jaren omgetoverd tot een heerlijk knus huis. Entree in ruime keuken, eetkamer en salon. Naast de keuken een bijkeuken. Grote badkamer met inloopdouche. Toilet en slaapkamer. Benedenverdieping totaal 100 m2
Op de etage 3 slaapkamers. Het huis is goed geisoleerd. Nieuwe septic tank. In de tuin een ruime mobilehome (woonkamer, keuken, douche, toilet, 2 slaapkamers; een ideaal gastenverblijf met eigen sanitair en een eigen prive tuin). Verder een houten schuur. Achter de schuur een zomerkeuken, douche en toilet. Het huis wordt verwarmd door een grote houtkachel in de woonkamer.
Zeer bijzonder en instapklaar. Er mag tot 50 m2 worden aangebouwd. Dorp met bakker/kruideniertje op 3 min. Gourdon met alle supermarkten op 15 minuten.

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions