Zeer ruim huis met grote gite en zwembad in rustig dorpje

< terug naar overzicht
In het kort
573
254.  78 m2
850
10
5
Ja
Ja (8 x 4)
Bouriane
C
D
292500

dpe image
C
ges image
D

Beschrijving van het huis

Het ensemble bestaat uit een authentiek huis (op dit moment de gite) en het grote woonhuis dat in een voormalige timmermanswerkplaats is gecreëerd. Bovendien een grote open schuur/zomerkamer met barbecue. Op loopafstand van het restaurant en de mini-supermarkt van het stille dorpje. En dit alles te midden van de prachtige natuur van de Bouriane.

Het grote woonhuis heeft 240 m2 bewoonbaar oppervlak. Alles in perfecte staat van onderhoud, optimaal geïsoleerd en voorzien van modern comfort.
Entree in de grote hal (15 m2) met toilet. Enorme living (75 m2). Er is een prachtige schouw en veel grote ramen. De keuken/eetkamer is eveneens van groot formaat (ruim 30 m2). Naast de keuken een grote bijkeuken met ook de cv installatie. De hele benedenverdieping is betegeld.

Op de etage een grote open ruimte (bureau/tv hoek, etc: 35 m2). 4 slaapkamers, badkamer, toilet, dressing. Een van de slaapkamers heeft een eigen douche en dubbele wastafel. Alles zeer ruim van opzet.

De gite: entree in de knusse keuken/eetkamer (31m2), toilet, bijkeuken. Op de etage: woonkamer met schouw (35 m2), badkamer en ruime slaapkamer.  Er is een zolder met stahoogte over het hele huis; genoeg ruimte voor enkele slaapkamers. Dit huis heeft een inpandige garage/buanderie.

De gebouwen liggen rond een gezellige cour.Tegenover het woonhuis, de open schuur die nu als zomerkamer/barbecue dient. Achter dit gebouw de tuin met het zwembad en veel privacy.
Zeer geschikt voor chambre d’ hotes!!

Eventueel kan meer grond worden bijgekocht.

Informatie aanvragen

Doorsturen






© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions