Heerlijk ruim huis op 1 ha grond. Rustige ligging.

 

In het kort

Ref: C787
Oppervlakte: 180 m2
Terrein: 1 ha
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Montgestie
DPE waarde: D
Gaz effet serre: A
Prijs: €268000

dpe image
D
ges image
A

Beschrijving van het huis

Aan de rand van een schattig middeleeuws dorpje in het prachtige Bouriane gebied van het departement Lot. Vrij uitzicht over de prachtige natuur. Bakker op loopafstand. 11 minuten van supermarkt. 20 minuten van Cahors. Rust en ruimte rondom. Geen verkeersdrukte.

Dit huis uit de jaren ‘80. Het is een stevig huis met 3 woonlagen en goede isolatie. Het huis ligt midden op het terrein met veel fraaie bomen en struiken, een eendenvijver en een stal. Er is ook een kleine wijngaard en veel fruitbomen.

Oorspronkelijk was de beneden-etage bedoeld als onafhankelijk appartement. Dat kan het zo weer worden. Er zijn enkele kamers, een badkamer en toilet. Verder een garage en een wijnkelder.
De woonetage heeft de voordeur aan de achterkant bij de heerlijke overdekte veranda. Ruime hal (ruim 6 m2), lichte woonkamer (bijna 26 m2) met zeer goede houtkachel en deuren naar het grote overdekte terras (40 m2). Op deze etage verder de keuken (16 m2), twee slaapkamers (12 en 11 m2), badkamer met bad, douche en wastafel en veel bergruimtes.

Op de bovenetage een zeer grote slaapkamer (ruim 27 m2) en twee kleinere slaapkamers (11 en 12 m2). Verder een apart toilet met wastafel en veel bergruimtes.
In feite kan de hoog-rendement houtkachel nagenoeg het hele huis warm stoken.

Alles in perfecte staat van onderhoud. Een buitenkans!!

Informatie aanvragen