Een verrassing op een mooie, rustige plek met prachtig uitzicht

 

In het kort

Ref: CA231
Oppervlakte: 100 m2
Terrein: 3000
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: proche Cazals
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €225000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Aan het einde van een smal weggetje staat dit natuurstenen huisje lekker vrij maar toch niet eenzaam.  Het is een hoog punt en u heeft daarmee een geweldig uitzicht naar meerdere kanten. Bij het huis houdt de verharde weg op, dus geen passerend verkeer.  Een oase van rust te midden van prachtige natuur
Op nog geen 10 minuten van een gezellig dorp met winkels en restaurants.

Het huis heeft vele jaren gediend als vakantieverblijf. In de afgelopen jaren is alles flink opgefrist. Er is is ook vergunning voor een aanzienlijke verruiming van de woonruimte.
Op het moment op de begane grond een grote kelder onder het hele huis. Dat zou een slaapkamer en dressing met badkamer en toilet moeten worden met een trap naar de woonkamer erboven. Ook hiervoor liggen de vergunningen klaar.
Toegang tot het huis via een stenen trap naar een knusse veranda met prachtige uitzicht.
Vanaf de veranda komt u binnen in een ruim en licht vertrek (45 m2) met gloednieuwe open keuken en schouw. Moderne, zuinige elektrische verwarming en houtkachel. Op deze verdieping ook de badkamer en het toilet.
Zolderetage met overloop, een sanitaire ruimte (wastafel en toilet) en de slaapkamer. Tegen de zijkant van het huis is een garage.
In de tuin bij het huis een schuurtje met vergunning om een gite van te maken.
Aan de overkant van het pad ligt nog een grote speelse tuin met meerdere niveaus en een bron. Veel heerlijke plekjes om te genieten van de rust en het uitzicht.
Een huis dat u inpakt met zijn verrukkelijke charme!

Informatie aanvragen