Strategisch gelegen natuurstenen huis met twee gastenkamers en schuur op 1 ha grond

 

In het kort

Ref: CA091
Oppervlakte: 175 m2
Terrein: 10000
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Goujounac
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €295000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Ruim natuurstenen huis in U-vorm gebouwd met gastenkamers en schuur, op een hectare terrein, aan de rand van een lief dorpje met twee restaurants. Er loopt een doorgaande lokale weg langs het huis. Dus vrij gelegen maar niet eenzaam.

Het ruime huis heeft uitzicht naar meerdere kanten over de velden en bossen en veel leefruimte. De gebouwen staan om een gezellige cour.
In totaal 4 slaapkamers en 4 badkamers. Op zolder nog ruimte voor meer kamers (er is al een toilet en wastafel).
De schuur kan makkelijk tot een grote gite worden omgetoverd of gewoon een mooie ruimte voor activiteiten (of stallen want achter de schuur ligt nog een hectare weiland). Er zijn ook nog twee voormalige varkensstallen, die nu als berging dienst doen.

Huis: ruime entreehal/bureau met daarin de trap naar boven, rechts daarvan een ruime kamer met opslag mogelijkheden en een toilet, links van de entreehal een deur naar de gezellige ruime salon met houtkachel en als u daar doorheen loopt komt u in de grote keuken/eetkamer. Achter de keuken is nog een handige bijkeuken.
Etage: ruime overloop en 2 slaapkamers, één met douche, wastafel en toilet, de tweede slaapkamer heeft een badkamer met ligbad, wastafel en toilet en een dressing.
Zolder: ruimte voor nog enkele kamers.

Aan het huis vast twee aparte gastenkamers met ieder eigen sanitair en een eigen ingang via een grote overdekte veranda. Zeer geschikt als chambre d’hôtes.

De stenen schuur biedt veel mogelijkheden.
Het geheel verkeert in goede staat.

 

Informatie aanvragen