Verrassend compleet huis met zwembad op 5600 m2 grond Vrij uitzicht over de wijngaarden en bossen.

 

In het kort

Ref: C105
Oppervlakte: 105 m2
Terrein: 5600
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Vire-sur-Lot
DPE waarde: B
Gaz effet serre: C
Prijs: €269500 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
B
ges image
C

Beschrijving van het huis

Dit huis ligt in het buitengebied van een rustig dorpje met veel wijngaarden.
Het is een lekker comfortabel huis met goede isolatie en alles tiptop in orde. In de enorme tuin een zwembad van 10 x 4,5 m met een grote overkapping die open kan schuiven. Het zwembad is verwarmd. Hierdoor kunt u het hele jaar zwemmen. Verder bij het huis een ruime carport, een flinke bergschuur en houtopslag.
Het terrein is een lust voor het oog met fraaie bomen, hagen en bloembedden.
Het huis ligt op ruime afstand van de toch al rustige weg.

Aankomst via een prachtige, eigen oprijlaan met een ruime strook grond ernaast tot een kleine prive ‘rotonde’ bij het huis.
Direct valt de enorme privacy op. Geen inkijk van of naar buren. Het huis ligt in een zogenaamde ‘hameau, dit is een wijkje met in dit geval 5 huizen op ruime percelen. U woont niet afgelegen maar wel erg vrij en echt tussen de wijngaarden.
Naar alle kanten een ruim en vrij uitzicht.

Het huis: Entreehal en gang. Woonkamer (26 m2) met een unieke Finse stralingskachel die het hele huis verwarmt met minimaal houtverbruik. Naast de kamer de complete keuken. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
Tenslotte een grote inpandige garage, die nu als bijkeuken, wasruimte en opslag wordt gebruikt.

Naast de Finse kachel is er ook een warmtepomp om de binnentemperaturen te regelen. Daarnaast overal dubbel glas en isolatie op de vliering. Dus een prima bescherming tegen de hitte in de zomer en de lagere winter temperaturen
Naast de garage een flinke carport. Achter het huis de stenen bergstuur in twee delen en een berging voor de houtopslag. Tenslotte een huisje voor de zwembadinstallatie.
In de tuin voorzieningen om sproeiwater op te vangen en diverse buitenkranen.

Al met al een zeer compleet huis op een zeer rustige, maar niet afgelegen locatie. Winkels op 5 km in een middeleeuws stadje aan de rivier.

 

Informatie aanvragen