!Rustiger kunt u niet zitten! In beschermd natuurgebied.  Geweldig gelegen ensemble op 4 ha grond. Oprijlaan 2 km!!

 

In het kort

Ref: CA892
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 40000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Labastide murat
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €330000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

De eindeloze oprijlaan kronkelt langs weilanden met wat koeien en schapen. Geen huis te zien! Echt een eerlijk ensemble, gelegen in het Parc Naturel des Causses du Quercy.
En toch de snelweg A20 (Toulouse - Parijs) op 6 minutren rijden en het dorp Labastide Murat met winkels en restaurants op 5 minuten rijden. Maar hier hoort u alleen de geluiden van de natuur!

Het geheel bestaat uit een natuurstenen huis (1820) met ernaast een enorme natuurstenen schuur, een stukje verderop nog een grote hangar/schuur met daarin onder andere het tweede huis, dan de vroegere varkensstallen die nu omgebouwd zijn tot sanitairgebouw, en een chalet.

De oorspronkelijke boerderij met eigen zwembad, heeft veel authentieke details maar ook modern comfort. Er is centrale verwarming (deels vloerverwarming, deels radiatoren). U komt binnen in de entreehal (met de trap naar boven). Vervolgens zijn hier een woonkamer met grote, moderne keukenhoek, prachtige badkamer met jacuzzi-bad, douche, wastafel en toilet. Op de etage bevinden zich 2 slaapkamers en een deur met trap naar de zolder met ruimte voor meer kamers.
In een aanbouw staat de cv ketel.
Tegen dit huis aan een schuur van 14 x 7 m met een benedenetage (de vroegere stallen) en een grote bovenverdieping.

Een tiental meters verderop staat de hangar met tweede grote schuur. Hier bevindt zich onder andere nog een woning met entree/groot kantoor, woonkamer, keuken, apart toilet, twee slaapkamers en een badkamer met jacuzzi, wastafel en tweede toilet. In de ruime woonkamer staat nu een opzetzwembad. (Ja, u leest het goed!)
De oude varkensstallen zijn omgebouwd tot een sanitair gebouwtje met sauna (goed werkend maar opknapper), douches, toilet en hamam.
Een stukje verderop op het terrein ligt een chalet met een groot opzetzwembad. Beiden bieden optimale privacy.

Het geheel heeft minimaal 1 km rondom geen buren. Ideaal voor verhuur van gites of groepsactiviteiten.

Informatie aanvragen