Kant en klaar huis (2012)  met zwembad en vrije tuin op een mooie locatie

 

In het kort

Ref: C0121
Oppervlakte: 95 m2
Terrein: 1400
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Montclera
DPE waarde: vierge
Gaz effet serre: vierge
Prijs: €222000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
vierge
ges image
vierge

Beschrijving van het huis

Slechts 4 huizen zijn gebouwd in dit mini gehucht. Daarmee is de koek op, want er mag niet meer worden bijgebouwd. Het is een grote open plek te midden van een mooi bos. Het gehucht ligt aan het eind van een doodlopend weggetje. Dit huis ligt aan de rand van het gehucht. Geen verkeersgeluiden.
Naast het huis een mooi wandelpad het bos in en als u de grote haag wat snoeit heeft u ook nog een mooi uitzicht! Nog geen 10 minuten naar een dorp met winkels en een leuke weekmarkt.

Gezellige woonkamer met complete inbouw keuken (34 m2) met tweemaal openslaande deuren naar de overdekte terrassen aan oost- en westzijde van het huis. Er zijn 3 slaapkamers. Een slaapkamer heeft een eigen douche, wastafel en toilet. De twee andere slaapkamers delen een badkamer met bad, douche en wastafel. Apart toilet. Bijkeuken.
Alles in perfecte staat van onderhoud. Optimale isolatie. Elektrische verwarming (vloerverwarming in de badkamers) maar u kunt ook voor een gezellig houtvuurtje kiezen want in de woonkamer staat een houtkachel. Door de perfecte isolatie weinig stookkosten.
In de tuin een opzet zwembad van 7 x 4 m. Verder een tuinhuisje.
Het huis wordt geheel gemeubileerd, inclusief linnengoed en tuinmeubelen, verkocht, en alles is echt in nieuwstaat. In afgelopen jaren is het huis als vakantiehuis voor 6 personen verhuurd geweest met een gemiddelde netto jaaropbrengst van 10000 euro.
Een zorgeloos huis!

Informatie aanvragen