Waan u in de 18e eeuw!

 

In het kort

Ref: DA593
Oppervlakte: 110 m2
Terrein: 1800
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Gigouzac
DPE waarde: NTI
Gaz effet serre: NTI
Prijs: €160000

dpe image
NTI
ges image
NTI

Beschrijving van het huis

Prachtig 18 eeuws vrijstaand huis (oorspronkelijk twee huisjes) met alle originele details maar ook met hedendaagse luxe zoals centrale verwarming. Dit huis ligt in een piepklein “museumdorpje” zonder voorzieningen maar geen nood, op een klein kwartiertje rijden is een stadje met alle voorzieningen. En bovendien bent u binnen 25 minuten rijden in Cahors, de hoofdstad van het departement Lot.
U komt via de prachtige natuurstenen trap binnen in de salon met grote open haard en veel authentieke details. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers waarvan één grote met ook een originele schouw (oorspronkelijk de woonkamer van het tweede huisje), een toilet en een kleinere slaapkamer. Vanuit de salon kunt u met een trap naar boven lwaar de derde slaapkamer zich bevind. Vanuit de salon kunt u ook met een trap naar beneden waar u in de grote woonkeuken terechtkomt. Op deze verdieping tevens een badkamer met bad en wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkeuken loopt u de riante en prachtig aangelegde tuin in die wel 1800 m2 groot is! In de tuin staat ook nog een gerestaureerde varkensstal, tegenwoordig in gebruik als tuinhuisje.
Vanuit de voortuin ktoengang tot de keurige, grote keldermet de o.a. de cv ketel. Verder nog een klein schuurtje. Alles verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Zeer geschikt voor vakantiebewoning, voor permanente bewoning zou er hier en daar nog wel wat gemoderniseerd kunnen worden zoals bv dubbel glas, extra dakisolatie en een luxere (extra) badkamer.

Informatie aanvragen