BIJZONDER!  Zeer ruim natuurstenen ensemble (1756) op 5000 m2

 

In het kort

Ref: CA596
Oppervlakte: 400 m2
Terrein: 5000
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Crayssac
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €299000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Op slechts 10 minuten van het middeleeuwse stadje Cahors ligt dit huis (1756) in een rustig gehuchtje te midden van uitgestrekte bossen en landerijen. Nagenoeg geen passerend verkeer. Dorp met supermarkt op 5 minuten.
Met ruim 400 m2 bewoonbaar oppervlak heeft u erg veel mogelijkheden.
Ooit was het nog veel groter maar een aantal jaren geleden is het op slimme wijze gesplitst. De privacy is optimaal behouden gebleven.
Het huis valt op door de specifieke duiventoren en talloze authentieke elementen.
Op de begane grond een gastenkamer met eigen douche en toilet. Daarnaast een prachtige gewelfde ruimte van ruim 45 m2. Vervolgens een authentieke en goed werkende broodoven. En dan nog veel ruimte voor hobby’s en opslag en de cv ruimte (olie).
Mooie stenen trappen brengen u op een terras bij de voordeur. U komt binnen in de grote woonkamer (55 m2) met imposante schouw en andere traditionele elementen. Prachtige vloer van zeer oude grote tegels. Naast de kamer een grote keuken/eetkamer. Opvallend zijn de vele ramen waardoor het huis erg licht is voor een huis uit de 18e eeuw.
Via een gang komt u bij de eerste slaapkamer. De luxe badkamer heeft een groot bad, douche, wastafel en toilet. Op de gang nog een apart toilet. Dressing. Tenslotte nog twee zeer ruimte slaapkamers met een balkon. Het enorme huis heeft een geweldige zolder (stahoogte bijna 4 m) met alle mogelijkheden voor meer kamers.
Naast het huis een schuurtje met de technische ruimte voor het zwembad. In het zwembad moet een nieuwe liner geplaatst worden.

Op het terrein ernaast staat een grote schuur, die eventueel bijgekocht kan worden. Momenteel in gebruik als stalling van enkele bijzondere auto’s.

Alles in perfecte staat van onderhoud.
Rondom de rust van het platteland. Het gehucht telt slechts enkele huizen over een paar honderd meter verspreid. Optimale privacy.
Moeilijk uit te leggen; dit moet je zien!!

Informatie aanvragen