Panoramisch uitzicht, modern comfort, geen verkeersgeluiden, winkels op 10 minuten. Zeer gunstig gelegen!

 

In het kort

Ref: C896
Oppervlakte: 180 m2
Terrein: 20000
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Nee
Zwembad: Nee
Omgeving: Pradines
DPE waarde: C
Gaz effet serre: C
Prijs: €275000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
C
ges image
C

Beschrijving van het huis

Ongelooflijk!! Op enkele minuten van alle grote supermarkten en andere bedrijven van het stadje Cahors. En toch rondom de ongerepte natuur van de Lot. Dit degelijk gebouwde, ruime huis ligt aan de rand van een uitgestrekte groene vallei. Magnifiek en blijvend vrij uitzicht. Buren op gepaste afstand. U hoort hier alleen maar de geluiden van de natuur.
Het huis is volgens Nederlandse normen gebouwd en bovendien geschikt voor rolstoelgebruikers.
Entree hal met toilet, cv ruimte en trap naar de etage, grote woonkamer met deuren naar de terrassen, ruime, moderne keuken, bijkeuken (met trap naar inpandige garage en drie grote kelders), kantoor, slaapkamer, badkamer (bad, douche en wastafel) en apart toilet.
Op de etage 2 ruime slaapkamers en een badkamer (douche, wastafel en toilet).

Alles in perfecte staat van onderhoud. Alle vertrekken zijn ook echt ruim in dit huis. Het enige wat hier mist is een gezellige aankleding.
Een fantastisch huis voor deze prijs!

Op het terrein zijn nog 2 bouwpercelen. Hoeft niet maar mocht u nog een “maison d’amis” willen bouwen dan is dat geen enkel probleem. Ook een zwembad behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
Naast het huis een vlak stuk grond met oude eikenbomen. Daarna loopt de grond enigszins af en beneden (uit beeld) ligt nog een perceel met bouwmogelijkheden.

Informatie aanvragen