Weer te koop! 13 ha ongerepte natuur en een prachtig natuurstenen huis.

 

In het kort

Ref: C072
Oppervlakte: 165 m2
Terrein: 1300000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Puy l’Évêque
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €385000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Voedselbos, naturisme, paarden houden, alles is hier mogelijk.

Als u van natuur houdt kunt u hier volop genieten. Dit natuurstenen huis ligt op een kavel van ruim 13 hectare bos en weide. Momenteel is het terrein door goed natuurbeheer een prachtig divers gebied waar veel wilde dieren zich thuisvoelen. Reeën, dassen, uilen, wespendieven, noem het maar op. Privé wandelpaden maken het gebied tot een waar paradijs.

Via een eigen toegangsweg komt u bij het huis, dat in de jaren ‘60 voor een welgestelde familie is gebouwd. Er is niet beknibbeld op de kwaliteit van de bouwmaterialen en dat zie je vandaag de dag nog steeds: alles is degelijk aan dit huis.

U komt binnen in de ruime entreehal met toilet. Hiervandaan een deur naar de woonkeuken (16,5m2) en dubbele deuren naar de L-vormige zitkamer (48,5 m2) met monumentale schouw (hoog rendement houtkachel). Er zijn drie dubbele openslaande deuren naar een prachtig terras op het zuiden.
Vanuit de hal loopt u de gang in die leidt naar twee ruime slaapkamers en twee badkamers. Via de trap in de toren komt u in de derde slaapkamer.
Op het lagere tuin-niveau is een een aparte ingang naar het gastenverblijf met keuken, slaapkamer en badkamer. Verder is er een groot atelier, bijkeuken, cv-ruimte, kruipruimte en houtopslag.
Op het terrein een mooie natuurstenen schuur en een kippenhok.
Er zijn een grote biologische moestuin en 2 boomgaarden. Op de grens van het terrein een bron.

Alle ramen en deuren zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en er is centrale verwarming in het huis, gastenhuis, bijkeuken en atelier.
Op minder dan tien minuten rijden een flink dorp met alle faciliteiten.

Informatie aanvragen