Verrassend charmant, comfortabel, natuurstenen huis met gite en zwembad. Rustig gelegen.

< terug naar overzicht
In het kort
575
200 m2
4000
8
4
Ja
Ja (8 x 4)
Leobard
D
D
335000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Charmant ensemble op nog geen tien minuten van een stadje met alle voorzieningen! Natuurstenen huis met gite, atelier, schuur en zwembad. In de tuin staat nog een schuurtje dat vroeger dienst deed als dorps-postkantoortje.
Indeling: entree in de charmante woonkeuken met schouw. Een paar treden naar beneden een ruime woonkamer met een mezzanine en doorgang naar het atelier met openslaande deuren naar het terras. Op de mezzanine, met bibliotheek en een extra zitje, vindt u de studeerkamer. Op de verdieping twee slaapkamers waarvan één met eigen badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Op de woonetage is een tweede badkamer met toilet.
Op het perceel van 4000m2 staat een grote schuur waarvan 1/3 verbouwd is tot gite (woonkamer/keuken, badkamer/toilet, twee slaapkamers), in de rest van de schuur een ruime garage, werkplaatsen en een grote open zolder. Achter deze schuur, heerlijk op de zon, ligt het zwembad.
Naast de woning staan nog twee kleine schuurtjes, waarvan er één, de originele broodoven, nu gebruikt wordt als tuinschuurtje en het andere is het oude postkantoortje. Hier stond vroeger de enige telefoon van het dorpje! Onder het huis is een kelder.
Rondom de woning verschillende terrassen zodat u op elk uur van de dag ergens heerlijk kunt zitten.
Centrale verwarming èn drie houtkachels waardoor het hele huis op economische wijze comfortabel warm is te stoken.

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions