Beetje boeren?  Leuke kleinschalige boerderij? Uitzicht? Zwembad? Rust? Dit is je kans!

 

In het kort

Ref: CA882
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 2,8 ha
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Prayssac
DPE waarde: nt
Gaz effet serre: nt
Prijs: €349000

dpe image
nt
ges image
nt

Beschrijving van het huis

Tja, da’s echt een droom. Je eigen natuurstenen boerderijtje met alles erop en eraan. Een kundig en fraai gerestaureerd authentiek pand. Ruim gastenhuis met 2 slaapkamers. Grote natuurstenen schuur met complete, professionele werkplaats en mogelijkheden om er nog een huis van te maken. Hoog gelegen aan een stil weggetje met aan twee kanten spectaculair uitzicht.
Alles in prima staat van onderhoud.

Het ensemble ligt aan een smal,  rustig weggetje hoog in de heuvels van de Lot-vallei. Aan biede kanten een weids en ongerept uitzicht.
De oude boerderij is in recente jaren geheel gerestaureerd. Entree in de zomerkamer/buitenkeuken.  Doorgang met bijkeuken naar de ruime keuken/eetkamer. De keuken is compleet en heeft vloerverwarming. Lekkere knusse woonkamer met schouw (hoog rendement houtkachel!). Slaapkamer met en suite badkamer (bad, douche, wastafels. En natuurlijk ook een heerlijke sauna!
Onder hetzelfde dak een compleet gastenverblijf met twee slaapkamers. 
Alles goed geïsoleerd en voorzien van modern comfort.

Op het erf een flinke schuur met dubbele werkplaats en boven een kamer en zolder. Volop ruimte om hier een compleet ruim huis van te maken.
In de tuin een fijn zwembad en een grote pizza-oven. Overal zitjes en hoekjes om lekker rustig te kunnen genieten van de stilte en de natuur.

Er zijn 4 ezel- of pony-boxen en hokken met uitloop voor geitjes en (kleine) varkens.
Het geheel is eventueel te koop met 2 ezels, geitjes en lieve varkens (als we geloven dat u er goed voor kunt zorgen!!)

Ter overname:  comfortabele tractor met alle benodigdheden zoals maaiers en diverse apparaten voor onderhoud terrein en maken van kleine hooibalen.

Mooi, compact terrein van bijna 3 ha bos- en weidegrond.

Instapklaar!

Informatie aanvragen