Een compleet gehuchtje voor u!? Huis en 3 gites. Zwembad. Schuur.  Erg rustig gelegen

 

In het kort

Ref: BA094
Oppervlakte: 230 m2
Terrein: 10000
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Les Arques
DPE waarde: D
Gaz effet serre: B
Prijs: €390000 FAI
Verkocht

dpe image
D
ges image
B

Beschrijving van het huis

Aan een weggetje zonder doorgaand verkeer ligt, al enkele eeuwen te midden van de prachtige natuur, dit natuurstenen gehuchtje.
Het terrein is deels hellend en dat biedt schitterend uitzicht op de omgeving.

Huis : (125 m2): U komt binnen in de grote woonkamer met inbouw open haard, ruime eetkeuken met grote schuifdeuren naar het terras met het mooie zwembad.
Master bedroom met en suite badkamer (bad, douche, wastafel, toilet), nog twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
In de keuken staat een grote Finse tegelkachel die in de wintermaanden het hele huis comfortabel warm stookt. (Als u de gasgestookte CV niet aan wilt doen!)
De enorme zolder, bereikbaar via en mooie eikenhouten trap vanuit de woonkamer, heeft ruimte genoeg voor nog eens drie slaapkamers en eventueel een badkamer.
Koud hoeft u het hier niet te hebben met de Finse kachel, CV en inbouw open haard! Dit huis is dus uitermate geschikt voor permanente bewoning maar u mag het natuurlijk ook alleen maar voor uw vakanties gebruiken!
Onder het huis, buitenom bereikbaar, is een ruime kelder waar de splinternieuwe CV ketel staat.

Ernaast een klein (slaap-)huisje (25 m2) met mezzanine, wateraansluiting maar (nog) zonder sanitair.
Het tweede huisje heeft keuken, zitkamer, slaapkamer, badkamer, toilet.
Het derde huisje is deels klaar. De keuken (al aanwezig) moet nog geïnstalleerd worden en het geïsoleerde dak moet nog afgetimmerd of gegipst worden. Wat er gedaan is is ook degelijk gedaan dus met relatief weinig werk is dit mooie huisje bewoonbaar.

Alles in prima staat van onderhoud. Op het terrein nog een loods.

Op hier en daar een nieuw behangetje en wat afwerken na is dit ensemble instap klaar! Een prachtig familie geheel of ideaal voor de verhuur.
Er is eventueel wat meer grond bij te koop.

Informatie aanvragen