Natuurstenen domaine met drie woningen, diverse schuren, verwarmd zwembad en 2,5 ha grond. Rustige ligging.

 

In het kort

Ref: CA891
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 25000
Aantal kamers: 10
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Valprionde, montcuq
DPE waarde: D
Gaz effet serre: B
Prijs: €298000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
D
ges image
B

Beschrijving van het huis

Geniet op een lome zomerdag van het uitzicht en de tjirpende krekels, een goed boek en een glas rode wijn onder handbereik. Waan u alleen op de wereld terwijl u toch maar tien minuten verwijderd bent van alle voorzieningen. Laat uw dromen werkelijkheid worden want te midden van glooiende akkers en velden vol zonnebloemen, met een vrij en weids uitzicht naar meerdere kanten ligt dit mooie 17e eeuwse natuurstenen domein.
Hier heeft u absolute privacy.
Het domein ligt net buiten een piepklein dorpje maar op 10 minuten van het bekende dorp Montcuq met alle voorzieningen en een gezellige markt op zondag.

Bestaande uit drie onafhankelijke woonunits (elk met een woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer, uitbreiding mogelijk), diverse schuren, (waaronder één tot pizza huisje verbouwde broodoven) en een verwarmd zwembad, allemaal mooi midden op het terrein gelegen, biedt dit geheel vele mogelijkheden.
Het is natuurlijk ideaal als lekker ruim familiedomein maar ook verhuur van gites of chambres d’hôtes ligt binnen de mogelijkheden.
Het zou ook zomaar een heerlijk plekje kunnen zijn voor yoga (groeps-)activiteiten! Voor mensen met paarden zijn de mogelijkheden enorm.

Alles is in uitstekende staat, maar geen overbodige luxe. De authentieke details zijn goed bewaard gebleven.
Dit is een van die plekken die in deze populaire regio bijna niet meer te vinden zijn.
Kom eens kijken en laat u verleiden!
Een bod is altijd welkom!!

Informatie aanvragen