Uniek mooi uitzicht!! Ruim natuurstenen huis met grote schuur in goede staat met zwembad. 3,5 ha grond

 

In het kort

Ref: CA1093
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 3,5
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Saint Germain du Bel Air
DPE waarde: E
Gaz effet serre: D
Prijs: €312500

dpe image
E
ges image
D

Beschrijving van het huis

Een geweldig natuurstenen ensemble op een hoog punt met volop privacy en supoer-uitzicht. Slechts 3 andere huizen in de directe omgeving. 4 km van dorp. De stad Gourdon met supermarkten op nog geen 10 km. Hier geniet u van absoluut ongerepte natuur.
Enerzijds lijkt het huis helemaal afgelegen te liggen maar in feite ligt de wereld om de hoek!

Via een lange klim over een stil kronkelend weggetje komt u bij het ensemble aan.  Het adembenemende uitzicht zal u direct opvallen. Het huis ligt aan de rand van een weidse en diepe vallei. Uitzicht in oost-zuid-oorstelijke richting.
Het huis dateert uit de 18e eeuw en is in de afgelopen jaren goed bewoonbaar gemaakt. De inrichting is sober maar comfortabel.

Op het laagste niveau een slaapkamer met ernaast een ruime badkamer en apart toilet. Dit kan als apart woongedeelte/appartement dienen.
Op het terras- en zwembad-niveau de sfeervolle woonkamer (50 m2) met haard. Ernaast de grote eetkeuken (35 m2), ook met schouw en haard.
Op de zolderetage twee kamers, een badkamer en toilet.

Net onder en naast het huis staat een klein gastenhuisje.  Een stukje hoger op het terrein de enorme natuurstenen schuur van 20 x 8 m met etage.

Op het terras een heerlijk zwembad. Aan de andere kant ook een terras waar je heerlijk rustig kunt genieten van de alom aanwezige ongerepte natuur.

Rond het huis 3,5 ha bos en weidegrond.

Een ensemble zoals je nog maar zelden tegenkomt. Enorm veel mogelijkheden als groot gezinsensemble of voor het ontwikkelen van chambres d’ hotes en/of gites.

Informatie aanvragen