Spectaculair verbouwde boerenwoning met zwembad. Aparte garage en schuur. Rustig gelegen.

 

In het kort

Ref: CA182
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 1400
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Gourdon
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €390000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Op nog geen 10 minuten van de supermarkten van het middeleeuwse stadje Gourdon ligt deze oorspronkelijke boerenwoning lekker rustig aan een klein weggetje met weinig verkeer. Rondom boerenland.
Dit is een lekkker ruim huis met veel authentieke elementen, maar overal modern comfort. Rustig gelegen maar zeker niet eenzaam.
Het ensemble bestaat uit een het oude voorhuis en dan de inpandige stal die is omgetoverd tot unieke woonruimte.

Het huis:
Entree via een stenen trap op een heerlijk terras voor het huis. In het dak boven het terras zijn net twee originele dakkapellen in stijl geplaatst. Binnenkomst in de keuken (30 m2), die deels authentiek gehouden is maar wel comfortabel. De keuken heeft een oude schouw met houtkachel.  Vanuit deze ruimte komt u in een zeer ruime slaapkamer met en suite badkamer/toilet. Vanuit de keuken een oorspronkelijke houten trap naar boven. Daar heel verrrassend nog twee ruime slaapkamers en een mooie badkamer.
Naast de keuken de kleine salon met een deur naar wat eerst het stalgedeelte en de hooischuur was.

Het is echt een grote verassing om binnen te komen in deze enrome ruimte. Allereerst een enorme mezzanine rondom een prachtige kamer op de begane grond (63 m2). De mezzanine is al een flinke ruimte met veel mogelijkheden. Via een prachtige trap komt u beneden. Daar is vloerverwarming. Voor de gezelligheid en warmte staat er ook een prachtige houtkachel. Vanuit deze schitterende living loopt u zo de tuin in naar het zwembad.  Op deze etage ook een slaapkamer en en suite badkamer. Tenslotte een handige kitchenette.

Rond het huis diverse terrassen. De tuin is niet groot, maar biedt optimale privacy. Vanaf het zwembad vrij uitzicht velden en weilanden.
Aan de overkant van het weggetje een ruime garage en een flinke schuur met veel mogelijkheden.
Een zeer verrassend ensemble in werkelijk perfecte staat van onderhoud.

Informatie aanvragen