Uniek! Heerlijke villa direct aan de rivier de Lot gelegen.

< terug naar overzicht
In het kort
BA1733
250 m2
13000
8
4
Ja
Nee ()
Anglars Juillac
D
D
545000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Deze imposante villa heeft de uitstraling van een manoir. Toegang tot het huis middels een lange prive oprijlaan met twee rijen walnotenbomen. De prachtige rivier Lot stroomt langs het huis.
Zeer rustig en toch op slechts 5 minuten van Prayssac, een stadje met supermarkten, winkels, restaurants en een leuke wekelijkse markt.
In de directe omgeving de beroemde Cahors-wijngaarden van de Lot. Aan de overkant van de rivier het schitterende gebied van de Bouriane.

De leefetage bereikt u via een stenen trap.  Ruimte entree met toilet. Grote en lichte living (45 m2) met prachtige schoorsteen en schuifdeuren naar het terras (uitzicht op de rivier!). Ernaast de grote, moderne keuken (16 m2) ook met uitgang naar het terras. Op de zelfde etage twee slaapkamers met elke een eigen badkamer en een tweede salon met uitzicht op de tuin. Op de bovenetage twee slaapkamers, badkamer en toilet en een enorme zolder (108 m2) met veel mogelijkheden.

Op de begane grond een heerlijk overdekt terras en dan meerdere kamers/ruimtes waar makkelijk studios/ateliers/etc kunnen worden gemaakt Grote dubbele garage.
Moderne CV installatie op olie.
Alles in perfecte staat van onderhoud.
In de tuin een grote garage en een boothuis met schuurtje.

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions