Lagere prijs!! Volstrekt uniek authentiek huis op 7500 m2 grond

< terug naar overzicht
In het kort
1276
360 m2
7000 m2
7
4
Ja
Ja (10 x 5)
Bouriane
D
D
550000

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Strategisch en vrij gelegen tussen twee levendige dorpen met winkels en restaurants.Er is ook een leuke wekelijkse markt.
Vanaf het terrein fraai uitzicht. Goede privacy.

Het oudste deel van dit prachtige huis dateert uit het jaar 1600. Het huis is als het ware gebouwd rondom een grote ronde toren.
Het huis is in rond het jaar 2000 compleet vernieuwd. De huidige eigenaar heeft het als ruine gekocht en stukje bij beetje alles in authentieke stijl gerestaureerd. Alle leidingen, sanitair etc dus recent. Er is overal dubbel glas, goede isolatie en vloerverwarming. Met ongeveer 260 m2 oppervlak biedt het huis ruimte aan een groot gezin. Bovendien is er nog een onafhankelijk gastenverblijf.

Op de begane grond in de toren de ruime entree in de imposante toren (10 m2). Vanuit de entree toegang tot de enorme leefruimte met bar, keuken en eetgedeelte (totaal bijna 100 m2). Deze enorme ruimte heeft vloerverwarming. Er is ook een prachtige schouw met houtkachel.
Op de etage in de toren een bureauruimte en verder 3 ruimte slaapkamers (18, 15 en 22 m2) plus een badkamer. Er is ook nog een grote zolder 37 m2) met plaats voor meer slaapkamers en sanitair.
Aan het huis vast een ruimte gite met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer/toilet (totaal: 40 m2)
Onder het huis een kelder/werkplaats (42 m2) en een garage. 

Het dak is zeer recent geheel vernieuwd. Overal prachtige authentieke natuurstenen en balkconstructies.
Achter het huis een zwembad met poolhouse/appartement/zomerhuis.

Informatie aanvragen

Doorsturen


© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions