Goed lopend commercieel ensemble. Hoofdhuis, 4 gites, 6 kampeerplekken, zwembad, meertje

 

In het kort

Ref: BA1102
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 270000
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Milhac
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €550000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Op een zeer rustige locatie zonder verkeers- of andere geluiden. Stadje Gourdon met alle voorzieningen op 11 km. Souillac met aansluiting op de snelweg A20 op 18 km. Het hele ensemble is perfect onderhouden en klaar om te wonen en te verhuren. Rondom landelijke rust.

Hoofdhuis: entree in een ruime kamer met open keuken en houtkachel. Op de begane grond ook een grote slaapkamer met dressing.
Verder het toilet en de badkamer. Op de etage twee slaapkamers en een bureau-ruimte (mogelijkheid om tweede badkamer te realiseren).  Onder het huis de cv ketel (gas) en kelderruimte.
Leuke overdekte veranda. Het huis is goed geïsoleerd en is voorzien van centrale verwarming, hoevwel de houtkachel meestal voldoet.

Op het terrein een natuurstenen schuur die verbouwd is tot 3 gites (2 en 4 persoons). Elke gite heeft een eigen terras.  Een ander gebouwtje herbergt een kleine, romantische gite vppr 2. Bij het zwembad (11 x 5 m) een mooi terras, twee douches, wastafels, toiletten en wasbakken. Verder is er een bar en barbecue,. Tenslotte een schuur en een garage.
De kampeerplekken hebben een eigen veldje met volop aansluitingen voor elektriciteit en water.

Dit ensemble is echt klaar om direct te gaan wonen en volgend seizoen al direct inkomen te genereren.
De eigenaren helpen u graag op weg!

Informatie aanvragen