Droomdomein aan het eind van een doodlopend weggetje!!

 

In het kort

Ref: BA791
Oppervlakte: 260 m2
Terrein: 76000
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Goujounac
DPE waarde: D
Gaz effet serre: E
Prijs: €479000

dpe image
D
ges image
E

Beschrijving van het huis

U rijdt net buiten het lieflijke dorpje een van de smalle weggetjes in en na ongeveer 1 km houdt het weggetje op bij een imposante entreepoort. Daarachter het natuurstenen huis en de grote voormalige tabaksschuur. Rondom de prachtige natuur. Alles recent met veel oog voor detail en materiaalkeuze gerestaureerd en verbouwd.
Het huis heeft 250 m2 woonruimte. Ruime entreehal. Grote living (60 m2) met schouw en prachtig balkenplafond.  Eetkeuken, groot kantoor en er zijn in totaal 5 ruime slaapkamers en drie badkamers.  3 slaapkamers hebben een eigen ingang. Verder een wijnkelder en stookkelder.  Prachtige terrassen.

In de schitterend gerestaureerde grote schuur (125 m2) is veel ruimte voor allerlei activiteiten. Momenteel staan er de machines voor de exploitatie van de walnoten (kan indien gewenst, door derden worden gedaan), en is er een afgescheiden ruimte die zonder grote ingrepen tot maison d’amis omgetoverd kan worden.
In de haast magische tuin rond het huis staat een grote variëteit aan bijzondere volwassen bomen. Het terrein bestaat verder uit bossen, walnoten boomgaarden en weilanden.
Vanaf het terrein loopt een bospad naar het dorpje (ongeveer 600 m tot restaurant en bakker).

Een uniek ensemble, optimale privacy en toch niet afgelegen.
Zeer geschikt voor chambres d’hôtes/gites en/of groepsactiviteiten. Of natuurlijk als lekker ruim familiedomein!

Informatie aanvragen