Mooi gelegen huis met inpandig appartement op bijna 7000 m2 grond, vrij uitzicht. Zwembad.

 

In het kort

Ref: BA124
Oppervlakte: 235 m2
Terrein: 6853 m2
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 6
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Bouriane
DPE waarde: D
Gaz effet serre: E
Prijs: €450000 FAI

dpe image
D
ges image
E

Beschrijving van het huis

Op een heuvel met prachtig vrij uitzicht over een weidse groene vallei. Ideale zonligging. Twee dorpen met winkels en weekmarkt op enkele minuten rijden. Gourdon met alle supermarkten op 20 minuten. Het huis is gebouwd in 1977 en in recente jaren volledig ge-restyled. Zeer comfortabel en absoluut instap klaar.

Ruime entree met ernaast een bijkeuken, berging en toilet. Gang met deur naar het appartement. Moderne keuken (16 m2) met eethoek. Zitkamer (38 m2) met schouw (inbouwhaard) en tweemaal openslaande deuren naar het terras op het zuid-westen. Leuke serre (8 m2)op het oosten.
Op de etage: ruime gang met open ruimte (bibliotheek), 4 slaapkamers, een met en-suite douche. Aparte badkamer. Tweemaal toilet. Veel Zolder/bergruimte. 
Op de beneden etage nog een inpandig appartement (ook van buitenaf bereikbaar): grote veranda met open keuken (31m2), salon, slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en toilet.
Grote technische ruimte met de moderne oliegestookte cv-ketel en een douche en toilet voor de gebruikers van het zwembad.
Het huis heeft overal modern dubbel glas (hittewerend) en recente aluminium kozijnen en luiken.  De fosse septique is aux normes.
In de tuin een houten chalet, carport, houtopslag. Verder een grote kelder. Zwembad van 12 x 5 m met groot terras (uitzicht!!)

Informatie aanvragen