Groots ensemble: prachtig gerestaureerd hoofdhuis. Enorme boerderij ter restauratie, recent huis en 2,5 ha grond. Uitzicht!

 

In het kort

Ref: 1084
Oppervlakte: 450 m2
Terrein: 1 ha
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: soturac
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €475000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Deze voormalige boerdeij met bijgebouwen ligt op 5 minuten rijden van de grote winkels van Monterral. Alle voorzieningen dus vlakbij.
Toich ligt op een een hoog, rustig punt met fraai uitzicht naar meerdere kanten. Op enkele km van alle grote supermarkten en andere winkels. Geen verkeerslawaai en toch niet eenzaam.

Het geheel bestaat uit een direct bewoonbaar prachtig hoofdhuis, een net volledig gerestuareerd tweede huis en een grote boerderij met schuur ter restauratie.

Hoofdhuis: Deze oorsprokelijke boederenschuuris compleet gerestaureerd.  Goede isolatie en modern comfort, 4 slaakamers, prachtige badkamers, moderne keuken. Aan het gebouw vast een gasrtenkamer met eigen ingang en sanitair.
Het huis heeft aan de ene kant een heerlijk vrije tuin.
Aan de andere kant een binneplaats met aan de andere kant de te restuareren boerderij. Dit enorme huis met grote inandige schuur biedt veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld gites, chambres d’ hotes of een centrum voor groepsactiviteiten

Een eindeje verderop ligt een volgende woning, die als beheerderswoning zou kunnen functioneren of anders natuurlijk nog een goed te verhuren object. Dit huis is recent volledig gerenoveerd. Leuke woonkamer, moderne keuken 2 slaapjkamers, badkamer toilet.

Een heerlijk ensemble met veel mogelijkheden. Op het terrein mag eventueel nog een woning worden bijgebouwd.

Informatie aanvragen