Schitterend Quercy-stijl huis met grote gite, studio, zwembad, schuur en 9 ha grond. Vrij uitzicht!

 

In het kort

Ref: AA561
Oppervlakte: 300 m2
Terrein: 85000
Aantal kamers: 15
Aantal slaapkamers: 8
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Catus
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €595000 FAI

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Dit unieke ensemble ligt op een heuveltop vlakbij een stil gehucht. Cahors op 20 min. Snelweg op 15 min. Dorp met winkels op 5 minuten. Vrij uitzicht rondom.

Het huis, met traditionele pigeonnier (duiventoren) verkeert in uitstekende staat van onderhoud met modern comfort en toch alle authentieke details.
Op de begane grond (de vroegere stallen) een zeer ruimte zomerkeuken (36 m2) met prachtige schouw. Verder diverse kelders, een dubbelel garage en een gastenslaapkamer met verwarming.
Via een oorspronkelijke stenen trap bereikt u een klein terras met de entree van het oorspronkelijke woongedeelte. Grote eetkamer en keuken (42 m2) met schitterende schouw. Ernaast een salon (38 m2) met inbouwhaard en geweldig uitzicht over de eigen grond. Op dezelfde etage twee ruimte slaapkamers (16 en 20 m2) en twee badkamers.
Op de bovenetage drie ruime slaapkamers (12, 15 en 20 m2) en nog eens twee badkamers. Vanuit twee slaapkamers toegang tot een prachtig dakterras met dominant uitzicht.

De enorme schuur ligt op zo’n 60 m van het huis. Boven een prachtige ruimte (feestzaal), op de onderetage een zeer ruimte gite met drie grote slaapkamers, kamer, keuken, terras en het zwembad.
Op het terrein ligt verder nog een grote traditionele broodoven. Dit is nu een knusse twee persoons studio met kamer, keukentje, wc, douche en slaapkamer.
Verder op het terrein nog enkele paardenstallen.
Zowel het huis als de grote gite hebben centrale verwarming.

Informatie aanvragen