Stilte en optimale privacy midden op 4,6 ha bos en weide.

 

In het kort

Ref: BA141
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 46000
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Puy l’Eveque
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €450000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Op vijf minuten van een dorp met alle voorzieningen ligt dit ware paradijs.
Een ruim huis met mooi uitzicht, drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer, grote berging, schuur, dubbele garage, tuinschuur, midden op een terrein van 4,5 ha.
Via de intercom meldt u zich bij de poort, deze wordt vanuit huis bediend, en als u binnen mag komen rijdt u via de oprijlaan naar de voor het huis gelegen parkeerplaats voor meerdere auto’s.
U loopt langs de dubbele garage en de schuur naar de stenen trap die u rechtstreeks naar een heerlijk zonnig terras leidt.
Daar drinkt u ’s morgens een kopje koffie terwijl u uitkijkt over een deel van uw eigen mooi, glooiend terrein.
Vanaf dit terras komt u binnen in de complete keuken en van daaruit loopt u naar de grote eetkamer met houtkachel. Hier dubbele deuren die naar een terras met uitzicht op het zwembad, op een ander deel van uw eigen schitterende terrein èn op de aan de overkant van de vallei gelegen heuvels.
Met een glaasje wijn van de ondergaande zon genieten……..
Vanuit de eetkamer komt u in de gezellige zitkamer met houtkachel. Verder op deze etage een garderobe met toilet en de slaapkamer met dressing (26m2) en luxe privé badkamer.
Middels een trap gaat u naar beneden waar de tweede slaapkamer (21m2) met eigen badkamer is. Hier is ook een berging met boiler en wasmachine aansluiting (25m2). De derde slaapkamer (23m2), ook met eigen badkamer, is buitenom te bereiken. Volledige privacy voor uw gasten! Maar mocht u dat liever hebben, vanuit de berging is zonder al teveel moeite een doorgang te maken naar deze slaapkamer.
Alles bij elkaar algauw 200m2 leefruimte!
Alle woonvertrekken zijn voorzien van hete lucht verwarming en airco.
Aan het huis vast staat nog een schuur cq atelier van 35 m2 en een dubbele garage (29m2).
Verder op het terrein nog een tuinschuur, een zwembad en, mocht u daar interesse in hebben, een tunnel-opslagruimte (De verkoper zou hem ook wel mee willen nemen.)
Een ruim en van alle gemakken voorzien huis, mooi gelegen midden op het prachtige glooiende terrein van 4,6ha.

Informatie aanvragen