Groot natuurstenen ensemble met veel bijgebouwen op19 ha grond.

 

In het kort

Ref: BA262
Oppervlakte: 300 m2
Terrein: 190000
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Bouriane
DPE waarde: NT
Gaz effet serre: NT
Prijs: €485000 FAI

dpe image
NT
ges image
NT

Beschrijving van het huis

Dit unieke natuurstenen ensemble ligt in een piepklein gehuchtje aan het eind van een stil weggetje. Het ligt naast de gebouwen van een lokaal biologisch wijndomein. Een zeer rustige locatie. Geen buren te zien maar toch niet eenzaam gelegen.
Achter het huis de eigen grond zo ver het oog reikt. Mooi weids uitzicht. Absolute privacy.
Het huis is ruim en recent geheel gemoderniseerd. Alle kozijnen, elektra, vloeren en isolatie zijn nieuw. Ook het dak is geheel vernieuwd.  Grote vertrekken met hoge plafonds. Door de goede isolatie kan het huis met een houtkachel verwarmd worden.
Grote, complete en nieuwe woonkeuken (33 m2) met deur naar buitenterras , salon (43 m2) met grote schouw,  drie slaapkamers, studeerkamer, badkamer en twee toiletten. Op de begane grond meerdere grote kelders.
Aan de grote binnenplaats liggen nog twee grote schuren. Tenslotte een oud natuurstenen huisje (ter restauratie). Haast teveel om op te noemen.
Ideaal voor paardenliefhebbers of voor het creëren van gîtes. Het geheel grenst aan een biologisch wijndomein dus ook biologisch boeren ligt hier binnen de mogelijkheden.
Mocht u wel de rust willen maar geen zin hebben in het onderhoud van het land, dan is er wel een boer die het graag wil hooien.

Informatie aanvragen