Schitterend natuurstenen ensemble op bijna 8000 m2 grond. Zwembad, uitzicht, rustig gelegen.

 

In het kort

Ref: BA788
Oppervlakte: 195 m2 m2
Terrein: 7624 m2
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Souillac
DPE waarde: D
Gaz effet serre: A
Prijs: €458000

dpe image
D
ges image
A

Beschrijving van het huis

Dit indrukwekkende huis ligt op een rustige plek en aan een doodlopend weggetje met slechts enkele andere huizen in de buurt. Optimale privacy. Schitterend uitzicht over de vallei van de Dordogne. Souillac, met alle winkels en restaurants, op zo’n 6 km. Snelweg A20 op een klein kwartier. Rondom de landelijke rust.

Het huis is gebouwd in de typerende Quercy stijl. Prachtige stenen, geweldige balk-constructies (alles met pen-en-gat verbindingen). Hoge vertrekken. Goede isolatie.
Grote dubbele carport met ernaast een werkplaats en erboven ruimte voor een appartement.

Entree. Hoge woonkamer met prachtige schouw en rondom een enorme mezzanine. Apart gedeelte met de piano. Dubbele deuren naar het achterterras.
De keuken is nieuw en modern. Handige bijkeuken. Kelderruimte. Slaapkamer, toilet en badkamer. Bureau of extra slaapkamer.
Op de etage een ruime TV hoek, twee flinke slaapkamers, toilet en douche. Er is een derde kamer voor kinderen.
Op het heerlijke terras met in de zomer een dicht bladerdak kijkt u uit over de tuin, het zwembad en de Dordogne vallei. Schitterende zonsondergangen!!
Het zwembad heeft een elektrisch bedienbaar dek.

Er is een prachtige moestuin met een charmant schuurtje voor het tuingereedschap.
De afgelopen jaren is erg veel aan het ensemble verbeterd. De tuin is ‘gereorganiseerd’ en onderhoudsvriendelijk her-aangelegd.
Binnen is de complete elektrische installatie verbeterd en op norm gebracht. Een nieuwe keuken is geïnstalleerd. De sanitaire ruimtes zijn verbeterd.

Kortom: u koopt een onderhoudsarm en instapklaar ensemble op een prachtige plek met optimale privacy zonder dat u geïsoleerd woont.
Goede isolatie. Airco in de beneden slaapkamer.
Zeer geschikt als chambre d’hôtes of gewoon een fijn huis waar de kinderen kunnen komen logeren.

Informatie aanvragen