Bod aanvaard! Schitterend huis op een dominante plek met uitzicht over een mooie vallei met een rustig dorpje.

 

In het kort

Ref: BA085
Oppervlakte: 350 m2
Terrein: 2 ha
Aantal kamers: 15
Aantal slaapkamers: 8
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Crayssac
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €495000 FAI
Onder voorbehoud verkocht

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Grote supermarkt op 5 minuten en 10 minuten van het stadje Cahors met alle winkels, restaurants, scholen, ziekenhuis, station, etc.

Het geheel bestaat uit een groot woonhuis met zes slaapkamers en drie badkamers, gastenhuis met twee slaapkamers, een grote garage, zwembad met poolhouse en nog een schuur van   ongeveer 40 m2.

Woonhuis: Via de brede trap komt u op het terras met de entree deur. Deze leidt naar de ruime hal met toilet. Van hieruit kunt u naar de ruime woonkeuken, een kantoor, de forse woonkamer en vervolgens naar een aparte gang waar een slaapkamer, badkamer en buanderie zijn. Ook kunt u vanuit de entreehal via de trap naar de slaapkamers op de eerste verdieping en via een andere trap naar de kelders (deels begane grond niveau). Vanuit het kantoor en de woonkamer openslaande deuren naar een ruim terras met schitterend uitzicht.
Op de eerste verdieping vijf ruime slaapkamers en twee badkamers. Er is meer dan voldoende ruimte om meerdere badkamers te realiseren.
De kelders, onder het hele huis, zijn ruim en hoog. Momenteel in gebruik als opslag en daar staat ook de cv ketel.

Gastenhuis indeling:  Entree, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar terras met uitzicht, twee slaapkamers, badkamer en toilet. Verwarming dmv nieuwe elektrische radiatoren.

Via de oprijlaan komt u bij de nieuwe garage die ruimte biedt aan drie auto’s. De schuur is degelijk maar nog in oude staat.

Informatie aanvragen