Een droomensemble op rustige locatie, 2,7 ha grond. Zwembad. Gastenhuis. Uniek!

 

In het kort

Ref: AA1091
Oppervlakte: 250 m2
Terrein: 27000
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Catus
DPE waarde: D
Gaz effet serre: D
Prijs: €697500 FAI

dpe image
D
ges image
D

Beschrijving van het huis

Ooit stond op dit prachtige terrein een sfeervol natuurstenen herdershuisje. In 2001 is dit huisje volledig gerestaureerd en geïntegreerd in een onder architectuur gebouwde grote aanbouw
Het geheel is een kundige combinatie van authenticiteit en modern comfort. Veel licht en veel ruimte. Comfortabel in alle opzichten.
Prachtig vrij uitzicht naar meerdere kanten.

Het totale woonhuis heeft 265 m2 woonruimte.
Het oude herdershuisje: in de kelder een opslagruimte en de CV voor de vloerverwarming. Op de begane grond een sfeervolle authentieke woonkamer met grote schouw en houtkachel. Op de etage een slaapkamer.
In de moderne aanbouw met traditionele elementen vinden we de centraal gelegen enorme woonkamer/keuken (134m2) voorzien van 6 schuifpuien. Verder de bijkeuken van 6m2, en aan beide kopse zijden van de achtervleugel een 2-persoons slaapkamer (22m2) met eigen badkamer en toilet (1x met douche, 1x met douche/ligbad)
Eén van deze 2 slaapkamers beschikt tevens over openslaande deuren en een eigen buitenterras van 20m2. Dit grote woongedeelte heeft vloerverwarming. Alles tot in de puntjes afgewerkt.

De voormalige natuurstenen stal is mooi verbouwd tot een sfeervol gastenhuis. Op de begane grond een woonkamer/keuken en badkamer met douche en toilet. Op de verdieping een hal/overloop en 2 ruime slaapkamers.
Aan de achterzijde van het gastenhuis een afsluitbare schuur/garage (22m2)

Halverwege de oprijlaan (100m) bevind zich de garage met daarachter het plateau met terrassen met het verwarmde zwembad (6x12mtr) .

De entree van de oprijlaan is voorzien van een op afstand bedienbaar toegangshek met draadloze intercom.

Dorp met winkels op enkel minuten.

Al met al een instap klaar droomhuis.

Informatie aanvragen