Groots en landelijk wonen vlakbij levendig stadje

 

In het kort

Ref: AA132
Oppervlakte: 380 m2
Terrein: 20000
Aantal kamers: 12
Aantal slaapkamers: 8
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Prayssac
DPE waarde: D
Gaz effet serre: A
Prijs: €685750 FAI

dpe image
D
ges image
A

Beschrijving van het huis

Tussen wijngaarden, bossen en weilanden ligt aan de rand van een levendig stadje, deze schitterend gerenoveerde herenboerderij.
Het eerste wat opvalt is de 150m lange oprijlaan met aan weerszijden volwassen bomen. Via deze oprijlaan komt u op een ruime binnenplaats met toegang tot het huis, de toren met daarin het gastenhuis, zwembad, schuur en ruime overkapping (40m2) waar de auto’s uit de zon kunnen staan.
Via een stenen trap en een ruim terras komt u binnen in de hal. Van daaruit kunt u naar de grote slaapkamer (21m2) met ruime dressing en eigen badkamer, de sfeervolle woonkeuken (21m2) en de kleine salon/bibliotheek (26m2). Als u de bibliotheek doorloopt kunt u via een deur en vervolgens een trap naar beneden in de grote salon (40m2) komen, die twee verdiepingen beslaat.
Ook hier, net als in de kleine salon, openslaande tuindeuren. Op dezelfde verdieping is een wijnproeflokaal en daarachter een heuse wijnkelder. Verder nog een grote kelder die als werkplaats dienst doet en die buitenom te bereiken is.
Op de bovenste verdieping zijn twee slaapkamers (15 en 16m2) met elk een eigen badkamer, een ruime overloop en nog een grote kamer, die nu als bergruimte gebruikt wordt maar waar met gemak nog een slaapkamer met sanitair gemaakt kan worden.
Het huis wordt verwarmd door een gas gestookte cv ketel, er staan hier en daar ook houtkachels voor de sfeerverwarming, en het is goed geïsoleerd.

In de toren op de begane grond een woonkamer met keukenhoek, badkamer en toilet, op de eerste etage een slaapkamer en op de tweede etage de tweede slaapkamer.

In de ruïne van een oude schuur is een romantische tuin aangelegd.
En vergeet natuurlijk ook niet het heerlijk vrij gelegen zwembad.
Kortom, alle ingrediënten zijn hier aanwezig om te genieten van de voordelen van het heerlijke zuid Franse leven!

Informatie aanvragen