NIEUW!! Sensationeel ensemble!! schitterende ligging, perfecte staat, 7 ha grond, uitzicht rondom.

 

In het kort

Ref: AA2051
Oppervlakte: 295 m2
Terrein: 6
Aantal kamers: 11
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Puy l’Eveque
DPE waarde: C
Gaz effet serre: nt
Prijs: €645000

dpe image
C
ges image
nt

Beschrijving van het huis

Dit ensemble ligt op een heuvel, omgeven door 7 ha velden en bossen. Slechts enkele andere ensembles op ‘gepaste afstand’. 10 minuten rijden naar Puy L’ Eveque.  20 Minuten naar Prayssac of Fumel voor de supermarkten. Geen passerend verkeer. Rondom vrij uitzicht.
Oorspronkelijk was dit een boederij met verdedigingstoren uit de zeventiende eeuw.
Alles recent gerestaureerd met respect voor authentieke details. Zeer oude ronde toren en grote vierkante pigeonnier. Beide torens zijn op elke verdieping geintegreerd in het huis. Rond de cour meerdere grote schuurruimtes en zelfs een apart huisje bij de bijgebouwen.

Bij aankomst over de prive oprijlaan van ongeveer 150 m ziet u een natuurstenenstenen trap naar een klein terras. Vanaf dat terras loopt u rechtdoor de enorme en zeer moderne keuken (44 m2)in.  Er is een groot kookeiland en verder alle bedenkbare keukenapparatuur. Vanuit de keuken komt u in de eetkamer (22 m2) met deur naar het kleine terras en uitzicht naar de oprijlaan. Verder op deze etage een ronde kamer in de ronde toren (9 m2). Eemn korrte gang naar het toilet en de ouderslaapkamer (25 m2) met ensuite een badkamer (dubbele wastafel, grote inloopdouche en toilet() en een eigen dresasing.
In de keuken is vloerverwarming. Verder radiatoren.
Op de bovenetage een grote zitruimte (45 m2), een rond vertrek in de toren en twee slaapkamers, een met en suite douche/toilet en een met een badkamer mat bad, inloopdouche en toilet.

Op de begane grond is een ingang vanaf de cour naar de benedenetage met een ruime bijkeuken/wasruimte, een gang en een grote fitnessruimte (43 m2) Verder een klein rond vertrek in de ronde toren. Fraaie trap naar de keuken.

De bijgebouwen bestaan uit een grote natuurstenen schuur met erachter een huisje (kamer, tweede kamer, keuken, badkamer, toilet). Verder een grote timmermanswerkplaats (ouderwets!). Tenslotte grote houten schuren. In totaal zo’n 350 m2 oppervlak.

Het huis kan ook verkocht worden met ongeveer 8000 2 grond. De landerijen eromheen ( 6 ha) zitten voor 30000 euro iin de vraagprijs. Deze grond is niet bebouwbaar).

Een heerlijk ensemble, perfect gerestaureerd, geisoleerd en afgewerkt

Informatie aanvragen