Prachtig landgoed met 13 ha grond. Absolute rust en privacy op 5 min van stadje Gourdon

 

In het kort

Ref: 546
Oppervlakte: 400 m2
Terrein: 13
Aantal kamers: 13
Aantal slaapkamers: 8
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Gourdon
DPE waarde: C
Gaz effet serre: C
Prijs: €895000 FAI

dpe image
C
ges image
C

Beschrijving van het huis

ABSOLUUT UNIEK!! In het kort: zeer fraaie authentieke combinatie van twee huizen. Onder architectuur gerestaureerd. 8 slaapkamers, 5 badkamers, vloerverwarming, groot zwembad met poolhouse, absolute privacy met 13 ha eigen grond, stadje met alle voorzieningen op 5 minuten.
Omschrijving:
Dit geweldige ensemble is in recente jaren compleet gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort. Toch is het authentieke karakter goed bewaard gebleven. Het middeleeuwse stadje Gourdon met veel supermarkten, restaurants, winkels en station op slechts 5 minuten. En toch… rondom absolute stilte en rust. Prachtige eikenbossen en velden rondom. Complete privacy.
Het ensemble bestaat uit twee huizen, verbonden door een zogenaamde pigeonnier (= duiventoren). Het grootste huis was oorspronkelijk de grote boerenschuur.
Aankomst op het terrein via een privé weggetje naar een ruime parking.
U betreedt het grote huis via een beschut terras. Binnenkomst in een enorme woonkamer (80 m2) met grote open keuken. In de kamer een inbouw-haard. Op dezelfde etage 3 slaapkamers, waarvan één met en suite douche/toilet, en een aparte badkamer. Apart toilet. Een stenen trap brengt u naar de benedenetage met nog eens drie slaapkamers en een badkamer. Alle kamers hebben een eigen ingang naar de fraaie terrassen rond het huis.  In een van de kamers beneden is de doorgang naar het oorspronkelijke huisje dat is vergroot en verhoogd. Charmante woonkamer met open keuken. Op de etage twee slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Onder de woonkamer een romantische wijnkelder. Het hele ensemble heeft vloerverwarming (gas).
Op de prachtige court met fraaie lindebomen enkele ruimtes in de oude varkensstallen. Hier is de houtopslag en een mogelijkheid om in de schaduw te genieten van deze prachtige, romantische hoek. Hier ook een ruime werkplaats.
Aan de andere kant van het huis een enorm terras met het heerlijke, verwarmde zwembad. Het poolhouse heeft een aparte keuken, douche en toilet plus een ruimte met wasmachine en droger.
Op het terrein staan nog twee ruïnes van oude huizen.
Een uniek ensemble!!

Informatie aanvragen