Onderdak

Als u tijdens uw zoektocht naar een huis in Frankrijk onderdak nodig heeft, kunt u ook bij Bouriane Maisons terecht. Op deze pagina vindt u een selectie van gites in de Bouriane.huis
Prachtig luxueus chambre d’ hotes in historisch gebouw Locatie: Cazals
Oorspronkelijk een onderdeel van een groot, middeleeuws klooster, daarna het bureau van politie onder de keizer. Nu een schitterend gerestaureerd verblijf. Topkwalieteit. Aan de rand van een levendig dorp.

Website verhuurder
huis
Een comfortabel verblijf in onze gite of chambre d’hotes tijdens uw zoektocht Locatie: Frayssinet-le-Gelat 46250
In het zuiden van het prachtige natuurgebied ‘La Bouriane’, op de grens van de departementen Lot en Dordogne, bevindt zich op een beboste heuvel, omringd door oude eiken, Manoir La Sainte. Een karakteristiek landhuis uit 1802. Gîte La Sentinelle is een gezellig vakantiehuis met authentieke details. De geheel verbouwde voormalige stal is ‘en pierre’ gebouwd, met de okerkleurige kalksteen, welke zo karakteristiek is voor deze regio. Aan beide zijden van de gîte zijn mooie zitjes van stenen tafels en banken. Vanuit de gîte kijkt u uit op de binnenplaats met een oude gedempte waterput. De gîte heeft een gezellige woon-/eetkamer met ruime zitgelegenheid, houtkachel en tv/dvd/radio-cd speler. De open keuken is voorzien van oa. een 4-pits keramische kookplaat, grote koelkast met apart vriesgedeelte, vaatwasser en magnetron. Er zijn diverse gezelschapsspellen voor jong en oud.

Website verhuurder
huis
Logeren in een heerlijk ruim dorpshuis met prachtige tuin en landelijke rust rondom. Locatie: Campagnac-les-Quercy, 24550 (dordogne - lot grens)
Het huis ligt aan een klein plein waar het leven lijkt te hebben stilgestaan. De overbuurvrouw veegt iedere dag de blaadjes van haar stoepje onder de grote plataan. En onze altijd vriendelijke buurman haalt iedere dag water bij de pomp op het plein voor zijn plantjes. Heel veel ‘Franser’ dan dit kan het niet worden… Het pand was in het verleden in gebruik als épicerie (kruidenierswinkel) en als woonhuis. De oude winkel staat tegenwoordig vol met brocante; allerlei porselein en aardewerk, servies en tafellinnen, manden en andere mooie vondsten uit de streek. Op de eerste verdieping, waar de oorspronkelijke familie ook woonde, logeert u in de grootste (en mooiste) slaapkamer met gebruik van de aangrenzende zitkamer.

Website verhuurder
huis
Heerlijk comfortabel huis met zwembad op rustige locatie. Vlakbij gezellig dorp Locatie: Cazals
Dit heerlijke huis biedt u maximaal comfort op een rustige locatie. Geen verkeersgeluiden. Het huis heeft een ruime woonkamer en complete keuken. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer en toilet. Achter het huis een heerlijke veranda. In de tuin een heerlijk zwembad met terras en poolhouse Dorp met winkels en restaurants op 4 km.

Website verhuurder
© Bouriane Maisons 2014 | Realisatie: Juli Media Solutions