ZOEKOPDRACHT

De Franse makelaarswereld blijft voor velen vaak ondoorgrondelijk. Weinig reacties op mails, weinig informatief over de aangeboden huizen. 

Veel landgenoten verliezen veel tijd met rijden naar huizen die niet blijken te zijn wat in de advertentie beloofd werd. Dat is kostbare tijd die verloren gaat.

Wat dat betreft ook zinnig om ons artikel over het organiseren van uw zoektocht te lezen. Dat kan veel frustratie voorkomen.

U kunt met ons overleggen over uw wensen. Dan gaan wij vervolgens voor u op zoek. We kijken wat er in de omgeving te koop staat. Vragen nadere informatie en gaan eventueel kijken.  Dat koppelen we terug naar u met fotos en nuttige en noodzakelijke gegevens.  We kijken uiteraard scherp naar de bekende knelpunten zoals de septic tank, elektriciteit, verwarming en isolatie.  Uiteraard ook naar daken, houtwerk en bouwkundige aspecten.

Natuurlijk kunnen wij dat alleen in een beperkte regio doen. Als het verder is dan 50 km van ons kantoor moeten we overleggen over kosten van de verplaatsingen. 

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om over deze mogelijkheid te overleggen.

< Terug naar het overzicht