Comfortabel en goed gerestaureerd authentiek huis met tuin In een gehuchtje te midden van landerijen en bossen.

 

In het kort

Ref: CA263
Oppervlakte: 135 m2
Terrein: 350
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 3
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Nee
Omgeving: Villefranche du perigord
DPE waarde: D
Gaz effet serre: E
Prijs: €150000 FAI

dpe image
D
ges image
E

Beschrijving van het huis

In dit oude natuurstenen gehucht in het buitengebied van een levendig dorpje in de Périgord Noir, lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Rondom het gehuchtje (ongeveer 5 huizen en een paar boerenschuren) ligt de ongerepte natuur van de Périgord. Op nog geen 50 meter van het huis beginnen de prachtige wandelpaden in uitgestrekte bossen, waar u uren kunt lopen zonder iemand tegen te komen. Direct rond het gehuchtje de grond van de boerderijen. Het huis zelf heeft een kleine tuin.
Ondanks de ligging midden in het gehuchtje, bieden huis en tuin u optimale privacy. Het huis is uitstekend en met smaak gerestaureerd en klaar om comfortabel in te wonen. Er komt nauwelijks verkeer langs het huis.
optimale privacy en toch niet eenzaam.

Binnenkomst in een ruime kamer (45 m2) met open keuken. De kamer heeft tweemaal dubbele deuren naar de tuin. Verder een flinke slaapkamer, ook met een deur naar buiten. Badkamer, toilet, bijkeuken, wijnkelder en stookruimte met de cv ketel..
Alle deuren en kozijnen zijn van aluminium en met modern dubbel glas , rolhorren en rolluiken.
Op de etage twee flinke slaapkamers.

Aan het huis vast een tweede huisje ter renovatie. Op de begane grond een reeds gerenoveerd vertrek dat nu als atelier wordt gebruikt. Ernaast een tweede kamer (mogelijk als slaapkamer en badkamer/toilet). Boven meerdere grote zolderruimtes.
Echt een verrassend huis op een prachtige locatie.

Informatie aanvragen