Prachtig recent huis (2005) met zwembad en ruim 2 ha grond. Schitterend uitzicht. Optimale privacy

 

In het kort

Ref: B443
Oppervlakte: 200 m2
Terrein: 2,2 ha
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Bijgebouwen: Ja
Zwembad: Ja
Omgeving: Bourdeilles
DPE waarde: B
Gaz effet serre: B
Prijs: €490000 FAI

dpe image
B
ges image
B

Beschrijving van het huis

Uniek huis in de prachtige Dordogne. Vlakbij het historische stadje Bourdeilles. 30 minuten van de stad Perigord. Een prachtig gebied met uitbundige natuur en veel bezienswaardigheden.
Dit speels gebouwde huis ligt aan het eind van een klein weggetje zonder doorgaand verkeer. Vanaf de hoge positie kijkt u volledig vrij uit over de eigen grond en het glooiende landschap. Het huis ligt in slim in de helling gebouwd
Toegang via de op afstand bedienbare toegangspoort. Geasfalteerde oprit naar het huis.
Entree aan de hoge kant in de gang met garderobe en toilet. De fraaie , lichte woonkamer heeft dubbele schuifdeuren naar het terras. en een leuke houtkachel. Ook vanuit de open keuken een deur naar het grote terras.  Keuken en kamer samen 50 m2.  Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de ongerepte natuur. Op dezelfde etage twee slaapkamers (13 en 12 m2) en een bureau/slaapkamer (11 m2). De slaapkamer aan de tuinzijde heeft een eigen douche en wastafel. Aparte badkamer met toilet.
Trap naar het lagere gedeelte.  Dar is een vierde slaapkamer (20 m2) met eigen badkamer/toilet en deur naar een eigen terras.
De verdere benedenetage bestaat uit een enorme garage, een bijkeuken en nog diverse ruimtes (samen ruim 100 m2).
Het achterterras ligt op het zuidwesten. Vanaf dit terras heeft u een werkelijk schitterend uitzicht over de eigen grond, het verwarmde zwembad en de prachtige omgeving.  Er is een leuk poolhouse. Economische verwarming door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.  Alles in meer dan perfecte staat. Overal insectenhorren en elektrisch bedienbare rolluiken.
Meerdere buitenstopcontacten, kranen en lichtpunten rondom op het terrein.
Het huis is zeer goed geƬsoleerd.
Op het terrein nog een oud natuurstenen schuurtje en een houten open schuur. Een ideaal huis voor paardenliefhebbers.

Informatie aanvragen